NAJAVA: Budući mladenci posjetite 4. Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

Četvrti po redu Sajam vjenčanja Exclusive održat će se 9. studenog 2019. godine, od 10:00 do 22:00 sati, u velikom grijanom gala šatoru na preko 1200m2 u Novoj Gradiški. Sajam organiziraju Exclusive events i Salon vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, a Udruženje obrtnika Nova Gradiška je suorganizator.

Glavni je cilj istoimenog sajma prikazati nove ideje i trendove iz svijeta vjenčanja kako bi se budućim mladencima olakšao zahtjevan proces planiranja vjenčanja.

Sajmovi vjenčanja u punom su jeku

Budući da su pripreme, kada je riječ o organizaciji vjenčanja, za iduću godinu polako započele, brojni mladenci posjećuju raznorazne sajmove vjenčanja. Tako su već imeli prilike posjetiti 11. Sajam vjenčanja Karlovačke županije, 3. Sajam vjenčanja u Prelogu, Dane vjenčanja u Westgate Shopping Cityju te 15. Wedding EXPO u Zagrebu, a sigurne smo da inovativnih ideja na ovogodišnjem sajmu u Novoj Gradiški neće nedostajati.

sajam-vjencanja-exclusive

4. Sajam vjenčanja Exclusive

Iako je riječ o gradiću, moramo napomenuti da sajam vjenčanja u Novoj Gradiški raste iz godine u godinu. Kako po broju pružatelja usluga vjenčane industrije i posjetitelja, tako i prema programu koji je svake godine sve bogatiji. Tako te ove godine na istoimenoj manifestaciji očekuje raskošna ponuda. Dakle, od prekrasnih vjenčanica, toaleta, muških odijela, cvjećara, fotografa, zlatara pa sve do nastupa plesnog studija Marine Mihelčić i Dominik & Co.

Kako je na sajmu predviđen beauty corner powered by Avon sigurne smo da ćeš isprobavanjem njihovih proizvoda pronaći nešto po svom ukusu. Uz sve to očekuje te i modna revija koja će započeti u 19:30 sati te nagradne igre i sajamski popusti.

Budući da je ulaz besplatan, pozivamo te da posjetiš sajam, pronađeš najbolje za sebe i pripremiš se za najljepši dan u životu ;).

Izvor naslovne slike: Facebook – Sajam :: Vjenčanja

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se