NAJAVA: Budući mladenci posjetite 4. Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

sajam-vjencanja-exclusive

Četvrti po redu Sajam vjenčanja Exclusive održat će se 9. studenog 2019. godine, od 10:00 do 22:00 sati, u velikom grijanom gala šatoru na preko 1200m2 u Novoj Gradiški. Sajam organiziraju Exclusive events i Salon vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, a Udruženje obrtnika Nova Gradiška je suorganizator.

Glavni je cilj istoimenog sajma prikazati nove ideje i trendove iz svijeta vjenčanja kako bi se budućim mladencima olakšao zahtjevan proces planiranja vjenčanja.

Sajmovi vjenčanja u punom su jeku

Budući da su pripreme, kada je riječ o organizaciji vjenčanja, za iduću godinu polako započele, brojni mladenci posjećuju raznorazne sajmove vjenčanja. Tako su već imeli prilike posjetiti 11. Sajam vjenčanja Karlovačke županije, 3. Sajam vjenčanja u Prelogu, Dane vjenčanja u Westgate Shopping Cityju te 15. Wedding EXPO u Zagrebu, a sigurne smo da inovativnih ideja na ovogodišnjem sajmu u Novoj Gradiški neće nedostajati.

sajam-vjencanja-exclusive

4. Sajam vjenčanja Exclusive

Iako je Nova Gradiška gradić, njegov sajam vjenčanja raste iz godine u godinu i postaje sve bogatiji. Kako po broju izlagača i posjetitelja, tako i prema prostoru i programu. Tako te ove godine na istoimenoj manifestaciji očekuje raskošna ponuda. Dakle, od prekrasnih vjenčanica, toaleta, muških odijela, cvjećara, fotografa, zlatara pa sve do nastupa plesnog studija Marine Mihelčić i Dominik & Co.

Kako je na sajmu predviđen beauty corner powered by Avon sigurne smo da ćeš isprobavanjem njihovih proizvoda pronaći nešto po svom ukusu. Uz sve to očekuje te i modna revija koja će započeti u 19:30 sati te nagradne igre i sajamski popusti.

Budući da je ulaz besplatan, pozivamo te da posjetiš sajam, pronađeš najbolje za sebe i pripremiš se za najljepši dan u životu ;).

Izvor naslovne slike: Facebook – Sajam :: Vjenčanja