NAJAVA: 11. Sajam vjenčanja Karlovačke županije otvara sezonu sajmova vjenčanja

U Sportskoj dvorani Ekonomsko-trgovačke škole u Karlovcu će se 12. i 13. listopada 2019. godine održati već 11. po redu Sajam vjenčanja Karlovačke županije. Sajam organiziraju Braniteljska zadruga Fokus i SIT, obrta za poslovne usluge, kao tehnički organizator.

Nerijetko već po dogovoru datuma, budući mladenci kreću u potragu za idealnim mjestom njihova vjenčanja, najboljim cateringom, glazbom, studijem cvijeća i naravno fotografom, koji će zabilježiti one emotivne kadrove na njihov najveći dan u životu. Ta potraga mladenaca treba biti brza i entuzijastična jer teško je uhvatiti najbolje u branši. Srećom, zato postoje sajmovi vjenčanja.

sajam-vjencanja-u-karlovcu

Počela sezona sajmova vjenčanja

Sezona sajmova vjenčanja otvara se u listopadu 2019. i imat ćemo je prilike pratiti do ožujka 2020. Upravo sajmovi vjenčanja idealna su prilika da budući mladenci na jednom mjestu u sam dan ili dva upoznaju sve vodeće tvrtke koje se na neki način bave organizacijom svadbenih svečanosti te si tako skrate „muke po vjenčanju“.

Ovo je ujedno jedinstvena prilika za buduće mladence da uštede i pokoju kunu, jer popusti i razni poklon bonovi sastavni su dio svakog sajma vjenčanja, baš kao i nagradne igre.

11. Sajam vjenčanja Karlovačke županije

Među prvima ,na sajmu vjenčanja imat će prilike sudjelovati bilo kao izlagači ili kao gosti, stanovnici Karlovačke županije. Sajam vjenčanja Karlovačke županije jedan je od najznačajnijih događaja koji se posljednjih godina početkom jeseni održava u Karlovcu. Prosječno na sajmu sudjeluje 50-ak izlagača usko vezanih uz vjenčanja: ugostitelji, slastičari, zlatarne i srebrnarnice, cvjećari i aranžeri, tiskare, agencije za organizaciju vjenčanja, glazbeni sastavi, snimatelji i fotografi, saloni odjeće – vjenčanica i vjenčanih odjela, plesne škole, kozmetičari…

Posebno je zanimljivo istaknuti da na karlovačkom Sajmu vjenčanja osim domaćih tvrtki i obrta sudjeluju i oni iz susjednih država – Bosne i Hercegovine te Slovenije. Također, od 2016. godine na sajmu sudjeluju i vlasnici OPG-ova koji prezentiraju domaće proizvode, a kod kojih mladenci sve češće izabiru unikatne poklone za goste i zahvalnice.

Ako ste tvrtka koja se bavi organizacijom vjenčanja i uslugama za vjenčanje, odnosno izradom popratnih proizvoda, prijavite se na sudjelovanje na sajmu tako što ćete preuzeti prijavnicu na webu i poslati je na e-mail info@obrt-sit.hr.

Buduće pak mladence od srca pozivamo da dođu podržati ovaj hvale vrijedan projekt i pronađu sve za vjenčanje, na jednom mjestu, u vrlo kratko vrijeme. Vidimo se!

izlagaci-na-sajmu
izlagaci-na-sajmu-vjencanja
sajam-vjencanja-u-karlovcu

Izvor fotografija: Mardi, obrt za promidžbu

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se