NAJAVA SAJMA VJENČANJA: 15. Wedding EXPO počinje ovog petka

Petnaesti Wedding EXPO održat će se od 25. do 27. listopada u paviljonu 8a Zagrebačkog Velesajma. Svečano će se otvorenje održati ovog petka u 14:00 sati, a na istom buduće mladence očekuju brojne novosti iz vjenčane industrije .

Po nove ideje na 15. Wedding EXPO sajam vjenčanja

Kada euforija zaruka počinje blijediti, budućim je mladencima teško pobjeći od stresa kojeg planiranje vjenčanja nosi sa sobom. Tako posebno naporno može postati pretraživanje usluga, ali i samih ponuda pružatelja vjenčane industrije. Ipak, ono se može olakšati posjetom sajmova vjenčanja. Upravo takve manifestacije na jednom mjestu okupljaju sve ono što je mladencima potrebno za efikasnu i brzu organizaciju vjenčanja.

Što te očekuje na sajmu?

Osim nagradnih igara te sajamskih popusta, posjetitelje sajma očekuje čak 120 izlagača vjenčane industrije. Dakle, od slastičara, cateringa, rasvjete, fotografa, snimatelja, cvjećara, vjenčanih sala, ukrasa pa sve do glazbenika. Naravno, ne smijemo zaboraviti na spektakularne vjenčanice, svečane haljine, muška odijela te modne dodatke koji su zaslužni za stvaranje čarobnog vjenčanog looka!

wedding-expo

Kako je u subotu u 16:00 sati predviđena revija vjenčanica salona Nancy Showroom, a u 18:00 sati revija salona Wedding City Zagreb, sigurne smo da će svaka djevojka pronaći ponešto po svom ukusu .

Budući da je posjet istoimenom sajmu besplatan, mislimo da nemaš previše razloga za razmišljanje, već rezerviraj svoj vikend za posjet sajmu već sada!

Naslovna slika preuzeta s: Wedding EXPO – sajam vjenčanja

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se