NAJAVA: Ovog vikenda održat će se Dani vjenčanja u Westgate Shopping Cityju

dani-vjencanja-hotel-plazma

U Westgate Shopping Cityju u Zagrebu 19. i 20. listopada održat će se Dani vjenčanja. Na istoimenoj će se manifestaciji okupiti brojni izlagači koji će predstaviti nove trendove vjenčane industrije i time olakšati budućim mladencima planiranje njihovog najvažnijeg dana u životu.

Sezona sajmova vjenčanja u punom je jeku

Nakon 11. Sajma vjenčanja Karlovačke županije kojeg smo i same imale prilike posjetiti te 3. Sajma vjenčanja u Prelogu, pred budućim je mladencima novi sajam čije je svečano otvorenje već ove subote u 10:00 sati. Kako nadolazeći sajam traje dva dana, vremena za upoznavanje s raznovrsnim izlagačima svadbenih svečanosti brojni će mladenci imati dovoljno .

Dani vjenčanja u Westgate Shopping Cityju

Iako su ukusi različiti, organizirati vjenčanje iz snova san je mnogih budućih supružnika, a sajmovi vjenčanja idu itekako u prilog tome. Tako će na Westgate Danima vjenčanja posjetitelji pronaći raznoliku ponudu odijela, vjenčanica, hrane, bendova, svadbene sale, rasvjete i još mnogo toga.

Naime, ovogodišnji će Dani vjenčanja brojiti više od 130 izlagača, a osim odabira najboljih kombinacija i dekoracije za vjenčanje posjetitelje očekuje i odlična zabava uz brojne izvođače, nagradne igre, stand up te izbor i proglašenje najsimpatičnijeg para.

Kako nadolazeći Dani vjenčanja na jednom mjestu okupljaju sve ono što je potrebno za uspješnu organizaciju vjenčanja, ovu je prilika gdje možete sve oko organizacije dogovoriti u samo jednom danu .

Vidimo se?

Izvor fotografija: westgate.hr