Destinacija kao inspiracija: Hawaii

Ako ste ti i dragi zaljubljenici u egzotična putovanja, a uz to maštate o vjenčanju uz najljepše plaže i plavo nebo, Hawaii su savršena destinacija za vaše vjenčanje iz više razloga! 

Nalaze se u Tihom oceanu, teritorijalno pripadaju Sjedinjenim Američkim Državama i imaju mnogo čarobnih mjesta na kojima možeš organizirati slavlje za taj poseban dan. Budući da je od osam glavnih otoka od kojih se sastoje, šest otvoreno za posjetitelje, svakako razmisli o vjenčanju na sljedećim otocima: Kauai, Maui, Oahu, Molokai, Lanai te Hawaii iliti najvećem otoku.

Zašto? Zato što svaki od njih nudi posebne pješčane plaže, predivne resorte uz plažu, opuštajući ugođaj i pregršt opcija, a mi smo se osvrnule na romantično vjenčanje na otvorenom te ništa manje privlačnu atmosferu na zatvorenom .

Vjenčanje na otvorenom

Zamisli sunce, palme, najljepšu plažu svijeta te tirkizno more koje seže u horizont i spaja se s plavim nebom. Zatim, sklopi oči i uživaj u umirujućem zvuku Tihog oceana u društvu svojih najdražih. Znamo da zvuči kao prava bajka, no ovo je scenarij kojeg možeš realizirati preferiraš li putovanja, svadbe s manjim krugom ljudi, intimu i romantiku.

bride and groom at outdoor wedding alter overlooking west maui ocean and mountains
Izvor fotografije: www.marthastewart.com

Vjenčanje na zatvorenom

Ako bez obzira na sve, više voliš vjenčanje na zatvorenom, a plaže ostavljaš za kasnije, Hawaii imaju rješenje i za to. Jedna od prekrasnih sala za vjenčanje koja svojom dekoracijom ostavlja bez daha jest Kaiona Ballroom.

Izvor: disneyweddings.com

Maštaš pak li o vjenčanju u crkvi, tada moraš znati da na ovoj destinaciji postoje malene crkvice u koje stane pedesetak osoba, a blizu su ostalih resorta u kojima kasnije možete nastaviti slavlje.

Destination-Wedding-At-Pardise-Cove-Crystal-Chapel.jpg
Izvor fotografije: www.thebesthawaiiwedding.com

Kako je na ovom otočju “vječno ljeto”, odnosno gotovo 365 dana u godini je sunčano, ne čudi nas što je ova destinacija zaslužna za najljepše fotografije koje ćeš još dugo godina kasnije moći pregledavati i pokazivati svojoj djeci. Jednom riječju, vjenčanje iz snova na ovoj je mjestu zagarantirano! Ma tko ga ne bi poželio?
Izvor naslovne fotografije: Freepik.com