Prekrasan zaručnički prsten Megan Fox sa simboličnom porukom

megan-fox-zaruke

Prošli je tjedan svijet obišla vijest da su se Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly, čije je pravo ime Colson Baker, zaručili nakon više od godinu dana veze. Fox je na Instagramu podijelila snimku prosidbe koja se dogodila 11. siječnja, a jednom je izjavom posebno šokirala.

I onda smo jedno drugom pili krv…

Uz snimku je napisala: „U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovog stabla. Tražili smo magiju… Bili smo svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje će odnos zahtijevati od nas, ali opijeni ljubavlju. I karma…“

Megan je u svom stilu nastavila:

„Nekako godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikada mogla zamisliti, zamolio me je da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog i kao u svakom koji će ga slijediti, rekla sam da… I onda smo jedno drugom pili krv.“

Kontroverzni par ne skriva se od neobičnih javnih izjava ljubavi, stoga su i postali omiljeni tabloidima.

Ovo je prvi brak za Machine Gun Kellyja, koji ima kći iz prethodne veze, dok je glumici ovo drugi brak. Iz prvoga braka s glumcem Brianom Austinom Greenom ima troje djece. 

Romantična gesta

Ispijanje krvi nije jedino čime su privukli pažnju. Moramo priznati kako se Kelly zaista potrudio oko izbora zaručničkog prstena i izrazio se na kreativan način prilikom prosidbe. Već smo ranije pisale kako će 2022. g. obilježiti zaručnički prstenovi Toi et Moi (franc. ti i ja) kompozicije kakve nose Emily Ratajkowski, za koju je suprug osobno dizajnirao zlatni prsten koji su kasnije mnogi pokušavali replicirati, ali i onu suptilniju varijantu koju je pokazala pop zvijezda Ariana Grande

Zanimljivo je da ovaj stil potječe još s kraja 18. stoljeća, od zaruka Napoleona i Josephine jer je njezin zaručnički prsten bio izrađen od kruškoliko oblikovanog safira i dijamanta, stoga se taj prsten smatra originalnim Toi et Moi prstenom.

Upravo se za takav prsten odlučio i glazbenik koji je na svom Instagram profilu objavio video personaliziranog zaručničkog prstena koji se sastoji od dva kamena. Uz objavu je istaknuo da je prsten dizajnirao sa Stephenom Websterom s namjerom da simbolički jedan kamen predstavlja njega, a drugi njegovu buduću suprugu. Budući da su na istom prstenu, simboliziraju zajednicu različitosti. Odlučio se za smaragd (njezin rodni kamen) i dijamant (njegov rodni kamen).  Dodao je da kombinacija kamenja simbolizira dvije polovice iste duše koje tvore nejasno srce koje je njihova ljubav. Tko bi rekao NE ovakvoj romantici?

Fox je upoznala Kellyja dok je snimala film Midnight in the Switchgrass, a par je svoju vezu na Instagramu obznanio prošlog ljeta nakon što se ona pojavila u njegovom spotu Bloody Valentine. Stoga čestitamo novopečenim zaručnicima. 

Izvor naslovne fotografije: @meganfox

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se