Idealne lokacije za vjenčanje prema tvom horoskopskom znaku

idealne-lokacije-za-vjencanje-prema-horoskopu

Horoskopski znakovi određuju naše osobine i životne preferencije. Tako imamo pustolove, obiteljske tipove, one koji vole prirodu i one koji vole raskoš.

Ovo je možda najvidljivije kod odabira lokacije i stila vjenčanja.

Tko će na svadbu pozvati 500 ljudi u raskošan ambijent, a tko će se odlučiti na skromnu ceremoniju u krugu uže obitelji?

Donosimo ti pregled idealnih lokacija po horoskopskim znakovima i dajemo odgovor na pitanje: gdje se tko mora vjenčati?

Ovan

Kao prvi znakovi horoskopa, ovnovi žele biti broj jedan i u svemu drugome. Ne čudi stoga što će i njihovo vjenčanje nadmašiti sva druga. A postoji li bolja lokacija od raskošnog, zadivljujućeg vjenčanja od veličanstvenog dvorca?

Naravno, osim čudesne lokacije, tu će morati biti i pomno biran meni te glazba koja će upotpuniti taj jedinstven dan, a sve kako bi uzvanici mogli prepričavati detalje još godinama.

wedding_slovenia_ljubljana_castle_couple
Izvor fotografije: wedding-slovenia.com

Bik

Zaljubljenici u prirodu, spokojne prizore i idilične scenarije. Bikovima će kod odabira lokacije za vjenčanje biti važna samo jedna stvar – da su okruženi prirodom.

Usred šume, pokraj slapa ili na mirnim brežuljcima, bitna je samo ta atmosfera koja ispunjava sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Možda će takav poduhvat biti kompliciraniji od klasičnog vjenčanja, no za bikove će se to definitivno isplatiti.

Italian wedding decoration. green eucalyptus, oranges and pink f
Izvor fotografije: Freepik.com

Blizanac

Spontani, razigrani, eratični i vječito znatiželjni, naši će se blizanci teško odlučiti oko lokacije vjenčanja. Taman kad pomisle da su našli savršenu, pojavit će se neka druga koja će im se učiniti boljom pa opet neće ništa odlučiti.

Stoga je za blizance najbolje da tu odluku ipak prepuste svom partneru, a oni mogu pomoći s istraživanjem i nabrajanjem benefita svake lokacije. Ipak njihov mozak nikad ne staje, pa će ovako najbolje dati svoj doprinos.

Rak

Kao vodeni znakovi, rakovi su okarakterizirani primarno svojim emocijama, a stabilnost pronalaze u poznatim lokacijama i situacijama. Upravo će ovdje i tražiti lokaciju za svoje vjenčanje.

Restoran ili sala koji se nalazi na poznatom terenu, najčešće oni lokalni, bit će idealan odabir za naše rakove i njihovo skromno vjenčanje u krugu obitelji i prijatelja. Ova stabilnost bit će savršen početak obiteljskog života, kojem ovi znakovi i oduvijek teže.

Restaurant hall with tables decorated with tall vases with roses
Izvor fotografije: Freepik.com

Lav

Odgovor jeee… nigdje! Možda vam se ovo čini čudno za lava, vladara svih horoskopskih znakova. Ovo su osobe pune samopouzdanja, snage, rođeni vladari.

No upravo ih te karakteristike ujedno čine i onima koji ne vide smisla u jednoj tradiciji kao što je to brak. Zašto bi se jedan lav morao prilagođavati drugima? Nemojte nas shvatiti krivo – lavovi su itekako odani i stabilni, no bračna zajednica ne mora biti dokaz tome, već to dokazuju svojim postupcima.

Djevica

Skromne, marljive, povučene djevice. One koje će se odlučiti na bračnu luku vjerojatno će shvatiti koliko njihov analitičan mozak mora imati posla oko planiranja vjenčanja, a sve samo zato da bi sve prošlo u najboljem redu.

Stoga će djevice biti te koje će se odlučiti na eloping. Jednostavno će uzeti svog partnera, otići do matičnog ureda i riješiti se muke po planiranju. Bez velikih drama, bez velikih troškova i ogromnih ceremonija. Brak je važan zbog dvoje ljudi, a ne zbog svih ostalih.

Vaga

Druželjubivim vagama bitno je samo da lokacija ima dovoljno mjesta za sve njihove prijatelje i obitelj. Vage žele svima udovoljiti, majstori su kompromisa i kod odabira lokacije pažljivo će odabrati onu koja najviše odgovara svim uzvanicima.

Bilo da je to klasična sala s velikim podijem ili mjesto na kojem su već imali brojne (ne)zaboravne zabave – kod njihovog najvažnijeg dana u životu važno će im biti samo da se svi dobro zabave, s čim manje problema.

Škorpion

Privatni i ponekad pomalo mračni, škorpioni će vjerojatno najviše uživati u zimskom vjenčanju. A postoji li idealnija zimska lokacija od restorana na jezeru usred šume?

Zalazak sunca nad planinama samo će doprinijeti ovom mističnom, čarobnom ugođaju kojeg žele postići svojom svadbom. On će biti ipak rezerviran samo za one najbliže mladencima – dakle, nemojte računati na velika vjenčanja od 500 ljudi.

Izvor fotografije: www.taysphotosandbeauty.com

Strijelac

Avanturisti i pustolovi. Oni koji su uvijek za pokret i lude avature. Ne čudi stoga što bi svi strijelčevi kao idealnu lokaciju za svoje vjenčanje odabrali – Las Vegas!

Grad koji nikad ne spava, grad blještavila i ludih provoda, mjesto u kojem se stvaraju nezaboravne priče. Sama pomisao na vjenčanje u jednoj od njihovih kapelica ispred imitatora kralja Elvisa, baš kao scena iz holivudskih filmovima, strijelčevima će probuditi maštu i predstaviti vjenčanje kao još jedno nevjerojatno iskustvo.

Jarac

Ozbiljni, stabilni, odgovorni i objektivni – ovo su naši jarčevi. Oni koji žele biti cijenjeni i priznati zbog svojih vještina i sposobnosti, no ne žele biti u centru pažnje. Upravo zbog ovih karakteristika odišu elegancijom, a ta će karakteristika odrediti i njihovo vjenčanje.

Luksuzna, profinjena sala koja objedinjuje njihov uspjeh i u ljubavi i u životu bit će idealna za jarčeve. Veći perfekcionisti čak i od djevica, jedino će ih ovo moći u potpunosti zadovoljiti, ali i ispuniti sva očekivanja koja imaju od svog velikog dana.

Izvor fotografije: www.munaluchibridal.com

Vodenjak

Ako se ikad nađe onaj koji će uspjeti smiriti naše vodenjake, one vječito u potrazi za slobodom i istraživanjem, morat će se pomiriti s time da će i lokacija vjenčanja biti jednako neobična. Lokacija na kojoj će se vjenčanje odviti trebala bi predstavljati njihov duh, a postoji li bolje mjesto od veličanstvenih litica nad morem ili pak planinskog vrha?

Bitno je da vodenjaci mogu disati, stoga ih nemojte stavljati u tradicionalne restorane ili sale jer tako ćete im ugušiti sreću na taj poseban dan.

Riba

Romantične, sklone maštanju, bezgranične u svojoj emocionalnosti. Njihovi su životi poput romantičnih pjesama, a takvo bi trebalo biti i njihovo vjenčanje.

Ne čudi stoga što će se naše ribe odlučiti na vjenčanje u najromantičnije doba godine, proljeće, i to na lokaciji kakva se viđa samo u filmovima. Vjerojatno najbolji odabir bit će plaža ispunjena cvijećem uz zvuk morskih valova u pozadini.

Ukoliko pak želiš saznati što ti zvijezde donose ove godine, pročitaj i naš veliki ljubavni horoskop za 2022.!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se