Što odjenuti na vjenčanje svoje kćeri?

Što odjenuti na vjenčanje svoje kćeri?

Svaki puta kada kažemo riječ majka, na pamet nam padne poznata rečenica „majka – imenica koja nema zamjenicu“. I zaista, ako se na nekog možemo osloniti, ako je netko uvijek tu za nas, to je majka. Posebno kada je u pitanju planiranje vjenčanja.

Naravno, želite na taj poseban dan izgledati najbolje što možete, zar ne? Kako bi to postigli, donosimo vam savjete za odabir idealnog outfita. 😊

Pitajte mladenku za savjet

Odabir vašeg outfita u velikoj mjeri ovisit će o stilu vjenčanja. Nije isto ako je riječ o glamuroznom vjenčanju ili ležernom vjenčanju. Ako unatoč tome što znate koji je stil vjenčanja, ne znate što odjenuti, pitajte mladenku za savjet. Sigurno će vam pomoći oko odabira idealnog outfita. Ipak ona najbolje zna kakvo je vjenčanje zamišljala, ali i u čemu se vi osjećate lijepo i ugodno.

Birajte outfit u skladu s bojama na vjenčanju

Prilikom odabira boje haljine, vodite se idejom kakve će boje biti prisutne na vjenčanju. Ako je tema vjenčanja lavanda, odaberite takvu boju haljine. Ili pričekajte da saznate kakve će boje haljina nositi djeveruše pa odaberite neku sličnu nijansu. Recimo, ako će djeveruše nositi crne haljine, vi odaberite sivu ili srebrnu haljinu. Ili ako će djeveruše nositi svjetloplave haljine, vi odaberite tamnoplavu.

majka-vjencanje
Izvor fotografije: freepik.com

Uzmite u obzir vrijeme i običaje

Iako vjerojatno ne biste odjenuli haljinu bez naramenica za crkveno vjenčanje, ona bi mogla biti pravi izbor za vjenčanje na plaži. Međutim, ako odjenete sako ili neki slični odjevni komad, bez problema je možete nositi i u crkvu. Poanta? Prilikom odabira odjeće uzmite u obzir vremenske prilike i vjerske običaje.

U potragu za haljinom krenite u…

Bilo koju trgovinu haljinama, ali ne zaboravite posjetiti i salone vjenčanica. Mnogi od njih drže haljine idealne za mladenkinu majku. U potragu krenite minimalno tri mjeseca prije vjenčanja kako biste mogli učiniti potrebne preinake.

Uljepšajte se neposredno prije vjenčanja

I majke se zaslužuju osjećati lijepo, zato ne dvoumite oko toga hoćete li otići na frizuru, šminku ili manikuru. Vjenčanje vaše kćeri ne događa se svaki dan, a uspomene koje ćete stvoriti imat ćete zauvijek.

majka-vjencanje
Izvor fotografije: freepik.com

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se