Kada je idealno vrijeme za probu vjenčane šminke i frizure?

Kako se ne bi dovele u situaciju da nisu zadovoljne šminkom ili frizurom, mnoge mladenke odlaze na probnu šminku i frizuru prije vjenčanja. Na taj način ujedno i vide kako će izgledati i ako im se nešto ne svidi, imaju dovoljno vremena za promjenu.

No, kao i kod ostalih detalja vjenčanja, ključno je odrediti idealno vrijeme za probu šminke i frizure. Pažljivo pročitaj ostatak članka jer u njemu donosimo odgovor. 😊

Što sve trebaš učiniti prije probe šminke i frizure?

Postoji nekoliko stvari koje trebaš učiniti prije no što rezerviraš termin za probnu šminku i frizuru. Za početak, odrediti datum i lokaciju vjenčanja. Te dvije informacije imat će velik utjecaj na odabir idealne šminke i frizure. Recimo da planiraš ljetno vjenčanje, a imaš dugu kosu. Vjerojatno ćeš razmišljati o podignutoj frizuri, kako ti ne bi bilo vruće.

Prije nego odeš na probnu šminku ili frizuru, trebala bi odabrati i vjenčanicu te ostale dodatke, poput vela, ali i nakita. Sve to utjecat će na odabir šminke i frizure.

Izvor fotografije: Freepik.com

Probna šminka i frizura

Savjetujemo ti da termin za probnu šminku i frizuru rezerviraš što bliže danu vjenčanja, najkasnije tjedan dana prije vjenčanja. Tada ćeš već imati spremno sve, od vjenčanice preko modnih dodataka do nakita. Ipak, pokušaj na probu otići barem dva tjedna do mjesec dana prije vjenčanja kako bi, ako zatreba, imala vremena za promjene.

Vjeruj, mnogim se mladenkama dogodilo da su bile razočarane probnom šminkom ili frizurom, a traženje novog make-up artista ili frizera u zadnji čas može biti veoma stresno (budući da su svi uglavnom rezervirani mjesecima unaprijed).

Da, da, sve je moguće, zato pokušaj imati spremno sve što prije. Kao i svaka mladenka, želiš da sve bude tip-top pa će pred vjenčanje biti prisutna i mala nervoza. Dodatan stres zaista ti ne treba.

Želimo ti puno sreće te da uspiješ ostvariti sve što si zamislila! 😊

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se