Top 5 manikura za vjenčanje

predivna manikura

Iako se mladenke prilikom odabira svog vjenčanog looka najviše fokusiraju na odabir vjenčanice, frizure i šminke, manikura je važan detalj kojeg ne bi trebala zaboraviti.

Tim više što je središte vjenčanja razmjena prstenja pa će u tom trenutku sve oči biti uperene upravo u nokte! Zamisli samo kakav dojam bi ostavili neuredni nokti?

Pomalo neukusan, zar ne?

Zato ništa ne prepuštaj slučaju, zauzmi poziciju i kreni u potragu za dobrom pedikerkom te usklađenom i modernom vjenčanom manikurom!

PS: Iako je ovo velik dan za tebe, nemoj pretjerivati s dužinom noktiju i kričavim nijansama.

Evo i nekoliko prijedloga s kojima (vjeruj nam) nećeš pogriješiti .

Nude manikura za vjenčanje

Nude nijansa uvijek je in! S nježnom, jednostavnom i elegantnom nude nijansom ne možeš pogriješiti kada se radi o vjenčanoj manikuri. To potvrđuje i činjenica da sve više mladenki odabire upravo tu nijansu. Ovu decentnu manikuru možeš naglasiti detaljima u drugoj boji, primjerice detaljima u obliku srca.

persons hand on white textile
Izvor fotografije: Unsplash

Imitacija čipke na noktima

Moramo li uopće naglašavati koliko će manikura koja imitira izgled čipke pristajati mladenkama s čipkastim vjenčanicama? Mislimo da je sve jasno iz priložene fotke!

Izvor fotografije: marinelovespolish

Cvjetna manikura

Kao stvorena za proljetna i ljetna vjenčanja svakako je jedna razigrana cvjetna manikura. Sviđa li ti se ova ideja, nemaš što razmišljati osim odabrati svoju omiljenu vrstu cvijeća.

Blještava manikura

Glamuroznost vjenčanja dodatno će istaknuti odabir ✨ blještave manikure. Šljokice, cirkoni ili dijamanti? Poigraj se detaljima i odaberi one koji se najbolje uklapaju u tvoj vjenčani look.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ?? ???ú??? ?? ???é???? (@me_estudio_de_estetica)

mismatched sage green pattern nails
Izvor fotografije: Target

Odvažna manikura za odvažne mladenke

Dosadne su ti one klasične i provjerene nijanse? Voliš pomicati granice i ostati zapažena? U tom slučaju odaberi odvažne boje, a mi preporučujemo odabir crvene nijanse. Crvena nijansa naglasit će tvoju ženstvenost i profinjenost, a usklađenost manikure s ružem za usne bit će pun pogodak.

glitter jewel ombre wedding nails
Izvor fotografije: thehangedit
gold lined French manicure inspired classy wedding nails
Izvor fotografije: thehotblend
pearl dotted glitter manicure
Izvor fotografije: betina_goldstein

Manikura za vjenčanje zaokružit će tvoj kompletni vjenčani look, zato se ne boj odabrati onu koja ti je zapela za oko.

Izvor naslovne fotografije: Unsplash