Wow, koja romantika! Muškarac zaprosio djevojku na koncertu Adele

koncert Adele-izvor instagram

Svaka žena sanja o zarukama. Ako kaže da ne sanja, laže. Jednostavno, kada upoznaš „onog pravog“ i znaš da želiš s njim provesti ostatak svog života, prvo što ti na pamet pada jesu zaruke i vjenčanje.

I nije to toliko do prstena, već do čina u kojem muškarac daje do znanja da i on razmišlja jednako. Da si i ti za njega „ona prava“. Naravno da nas zanima i kako će partner to izvesti, zar ne? Što on smatra romantičnim i kako on gleda na zaruke.

Prošlog vikenda jedan je muškarac bio zaista romantičan. Svoju dragu zaprosio je na koncertu Adele! 😊

Smijeh, suze i odgovor „DA“!

Nakon punih 6 godina, Adele se 14. studenog ponovno popela na binu i odradila povratnički koncert u Los Angelesu. Blago rečeno, bio je to pravi mali spektakl. Možda bi to bio samo još jedan u nizu njenih koncerata, da se nije dogodilo sljedeće – zaruke zaljubljenog, mladog para!

Kako je to izgledalo?

U jednom trenutku, Adele je zamolila prisutne da se utišaju jer slijedi iznenađenje.

Mladić je doveo svoju djevojku na binu s povezom na očima i slušalicama na ušima. Djevojka nije ni slutila što slijedi. Muškarac je potom djevojci skinuo slušalice i povez, kleknuo i uz nekoliko prelijepih rečenica, izrekao i rečenicu „hoćeš li se udati za mene?“.

Uz suze, djevojka je rekla DA! 😊

Izvor fotografije: Instagram profil gracefull_vegan

Još jedno iznenađenje!

Potom su se upalila sva svjetla. Djevojka je shvatila da je okružena mnoštvom ljudi, a onda je palo još jedno iznenađenje. Ispred sebe ugledala je Adele! Sudeći prema izrazu lica, djevojka je toliko bila iznenađena da nije znala tko je ni gdje je. Ipak se takvo nešto ne događa svaki dan, zar ne?

Potom su oboje sjeli u prvi red i nastavili uživati u Adelinim pjesmama. Naravno, koliko su od svih tih silnih emocija, iznenađenja i šoka mogli. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Adele

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se