5 boja haljina koje bi trebala izbjegavati kada se nalaziš u ulozi gošće na vjenčanju

5 boja haljina koje bi trebala izbjegavati kada se nalaziš u ulozi gošće na vjenčanju

„Što odjenuti na vjenčanje?“, pitanje je koje muči ne samo mladenku, već i ama baš svakog uzvanika. Bez obzira na to je li riječ o vjenčanju tvoje sestre, sestrične ili frendice, želiš izgledati otmjeno i elegantno.

No, svjesna si da prilikom odabira outfita trebaš pripaziti. Ipak je mladenka ta koja bi trebala biti u centru pažnje. Kako bi ti pomogle odabrati primjereni outfit za vjenčanje, popisale smo 5 boja haljina koje bi trebala izbjegavati u širokom luku! 😊

Bijela boja haljine

Pronašla si savršenu bijelu haljinu i razmišljaš o tome da je odjeneš na vjenčanje? Ni ne pomišljaj na to! Bijela haljina namijenjena je isključivo za mladenku. U bijeloj haljini možeš zasjati samo ako si dobila zeleno svjetlo od mladenke. Ili ako je mladenka odlučila da će svi gosti biti odjeveni u bijelo. U suprotnom, bijele haljine ni ne gledaj.  

Boja haljine slična bijeloj

Također se kloni prljavo bijele boje, bež boje, boje šampanjca ili bilo koje svijetle boje koja bi mogla djelovati kao bijela u trenucima kada su svjetla prigušena.

Boje haljina koje nose djeveruše

Ako si bliska s mladenkom, savjetujemo ti da je upitaš koju boju haljina će nositi djeveruše. Tako ćeš znati koju boju haljina trebaš izbjegavati. Zašto? Odjeneš li haljinu u boji djeveruša, ispast će kao da pokušavaš biti jedna od njih. A to zasigurno ne želiš.

haljine-djeveruse

Šljokičaste haljine

Šljokičaste haljine idealne su za djevojačku večer, no ne i za vjenčanje. Odjeneš li šljokičastu haljinu, privlačit ćeš pažnju na sebe, htjela to ili ne. Sve oči bi taj dan trebale biti uprte u mladenku, a tvoja bi joj haljina mogla ukrasti pažnju koja zaslužuje.

Traper haljine

Znamo da bi najvjerojatnije odjenula traper hlače i bezbrižno uživala u vjenčanju. No, traper je ležeran, dok vjenčanje zahtijeva elegantan outfit. Primjerice, traper odjeću možeš bez problema odjenuti na djevojačku večer.

Sada kada znaš što ne bi smjela odjenuti, lakše ćeš pronaći svoj idealan outfit. Sretno u potrazi! 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se