5 boja haljina koje bi trebala izbjegavati kada se nalaziš u ulozi gošće na vjenčanju

5 boja haljina koje bi trebala izbjegavati kada se nalaziš u ulozi gošće na vjenčanju

„Što odjenuti na vjenčanje?“, pitanje je koje muči ne samo mladenku, već i ama baš svakog uzvanika. Bez obzira na to je li riječ o vjenčanju tvoje sestre, sestrične ili frendice, želiš izgledati otmjeno i elegantno.

No, svjesna si da prilikom odabira outfita trebaš pripaziti. Ipak je mladenka ta koja bi trebala biti u centru pažnje. Kako bi ti pomogle odabrati primjereni outfit za vjenčanje, popisale smo 5 boja haljina koje bi trebala izbjegavati u širokom luku! 😊

Bijela boja haljine

Pronašla si savršenu bijelu haljinu i razmišljaš o tome da je odjeneš na vjenčanje? Ni ne pomišljaj na to! Bijela haljina namijenjena je isključivo za mladenku. U bijeloj haljini možeš zasjati samo ako si dobila zeleno svjetlo od mladenke. Ili ako je mladenka odlučila da će svi gosti biti odjeveni u bijelo. U suprotnom, bijele haljine ni ne gledaj.  

bijela-haljina
Izvor fotografije: freepik.com

Boja haljine slična bijeloj

Također se kloni prljavo bijele boje, bež boje, boje šampanjca ili bilo koje svijetle boje koja bi mogla djelovati kao bijela u trenucima kada su svjetla prigušena.

svijetla-duga-haljina
Izvor fotografije: asos.com

Boje haljina koje nose djeveruše

Ako si bliska s mladenkom, savjetujemo ti da je upitaš koju boju haljina će nositi djeveruše. Tako ćeš znati koju boju haljina trebaš izbjegavati. Zašto? Odjeneš li haljinu u boji djeveruša, ispast će kao da pokušavaš biti jedna od njih. A to zasigurno ne želiš.

haljine-djeveruse
Photo by Jenn from Pexels

Šljokičaste haljine

Šljokičaste haljine idealne su za djevojačku večer, no ne i za vjenčanje. Odjeneš li šljokičastu haljinu, privlačit ćeš pažnju na sebe, htjela to ili ne. Sve oči bi taj dan trebale biti uprte u mladenku, a tvoja bi joj haljina mogla ukrasti pažnju koja zaslužuje.

sljokicasta-haljina
Izvor fotografije: asos.com

Traper haljine

Znamo da bi najvjerojatnije odjenula traper hlače i bezbrižno uživala u vjenčanju. No, traper je ležeran, dok vjenčanje zahtijeva elegantan outfit. Primjerice, traper odjeću možeš bez problema odjenuti na djevojačku večer.

traper-haljina
Izvor fotografije: asos.com

Sada kada znaš što ne bi smjela odjenuti, lakše ćeš pronaći svoj idealan outfit. Sretno u potrazi! 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se