Što pokloniti mladenki za djevojačku večer

poklon-za-mladenku-djevojacka

Djevojačka večer smatra se posljednjom velikom i najluđom zabavom prije izricanja sudbonosnog “da”. Takve zabave obično se organiziraju u baru ili kafiću, kod kuće ili unajmljenom prostoru. Ipak, u posljednje se vrijeme mladenke i njene prijateljice sve češće odlučuju na neko nezaboravno putovanje unutar ili izvan granica Hrvatske.

Da, zašto ne? Sve je dopušteno kada je riječ o mladinim posljednjim satima „slobode“!

Ovakve zabave obično su popraćene darivanjima, bilo onim individualnim ili zajedničkim. Odluka o načinu darivanja na vama je samima, no imajte pritom na umu da ćete sa zajedničkim poklonom uštedjeti, a i ljepše će izgledati imena svih dragih prijateljica na jednoj čestitki.

Krenimo dakle s popisom genijalnih poklona za najdražu prijateljicu/kumu!

Wow pokloni za djevojačku večer

Personalizirani poklon

Najljepši poklon svakako je personalizirani poklon. Što kažete na knjigu uspomena s gomilom zajedničkih fotografija pored kojih se nalaze prekrasni stihovi ili riječi svake od vas. Odlično, zar ne?

Znamo da je teško skupiti fotografije ama baš svih cura s mladenkom pa vrijedi razmisliti o alternativi. Primjerice, o fotografiji ili svjetlećoj lampi na kojoj se nalaze imena svih prijateljica.

Izvor: Magicbooklab.com

Tamburaški sastav ili DJ

Ako je mladenka ljubiteljica tamburica ili jednostavno obožava glazbu, zašto ne bi unajmile tamburaški sastav ili Dj-a koji će miksati pjesme po njenom ukusu tijekom cijele večeri?

Nakit

Svojoj dragoj prijateljici možete pokloniti nakit u kojem će zablistati na dan svog vjenčanja. Ne znate li što preferira, zamolite ju da sama izabere naušnice, lančić ili narukvicu koja će odgovarati njenoj vjenčanici. Mislimo da će joj ideja biti top, a usput će i uštedjeti na nakitu kojeg bi ionako kupovala za ovu prigodu .

Sexy stvari

Kakva bi to bila djevojačka večer bez sexy donjeg rublja ili zabavnih stvarčica? Ma, zasigurno prazna! Zato u nastavku izdvajamo par ludih ideja.

Odjeća i obuća

Majica s natpisom ili nekim zabavnim crtežom super je poklon s kojim u ovoj situaciji ne možete pogriješiti. Isto vrijedi i za kozmetičku torbicu s natpisom ili crtežom od kojeg će se jednostavno raspekmeziti. Osim što će se odlično uklopiti u ovu priliku, slavljenici će ostati kao predivna uspomena na djevojačku.

Obavezno moramo spomenuti i personalizirane cipelice s datumom vjenčanja koje mladenka može obući kada joj bude dosta onih vrtoglavih cipela na dan vjenčanja.

Izvor fotografije: princeza.hr

Photo Booth

Što je djevojačka večer bez šaljivih fotki? Zamislite samo kako bi bilo dobro imati sve one lude fotografije sa šaljivim rekvizitima! Nema vam druge osim da u obzir uzmete i ovu opciju.

Izvor: Canva

Rekviziti za savršenu zabavu

Gotovo nezaobilazan element svake djevojačke su rekviziti. Stoga, ovisno o njenoj temi iznenadite svoju dragu prijateljicu nekim od izdvojenih rekvizita.

Ako vam ni izdvojeno nije dovoljno, škicnite na naš članak: Osam neizostavnih ukrasa za svaku djevojačku

Torta

Kažu da šećer dolazi na kraju pa smo za kraj ostavile ovaj slatki poklončić – tortu za prste polizati. Nije li ni jedna od prijateljica maher za torte, uvijek ju možete naručiti u slastičarnici.

Znate da smo jako znatiželjne, zato nam i čim-čim prije javite što ste poklonile prijateljici za djevojačku večer!

Izvor naslovne fotografije: Canva