Ivana Mišura zablistala u vjenčanici dostojnoj svake princeze

vjencanje-ivana-misura

Još jedan par je proteklog vikenda ozakonio svoju ljubav. Riječ je o bivšoj Miss Universe Hrvatske Ivani Mišuri te bivšem nogometašu Goranu Vlaoviću.

Zaljubljenici već tri godine uživaju zajedno, a početkom godine njihova sreća postala je još veća! Naime, na svijet je stigla njihova malena kćerkica Vana.  

Novopečeni mladenci dokazali su i kako ljubav ne zna za godine. Iako je Goran čak 17 godina stariji od Ivane, razlika u godinama ne predstavlja im nikakav problem.

Ivanin izbor pao je na raskošnu vjenčanicu brenda Vesna Sposa

Vjenčanje je poseban dan, a za poseban dan potrebna je i posebna haljina. Ivana je za svoj dan iz snova odabrala čarobnu raskošnu vjenčanicu brenda Vesna Sposa koja joj je pristajala s-a-v-r-š-e-n-o!

Tijekom večeri, mladenka je skinula raskošan šlep kako bi se mogla lakše kretati i nesmetano plesati do ranih jutarnjih sati. Rezultat? Predivna uska haljina s visokim prorezom!

Ne zaboravimo spomenuti kako je vjenčanica bila ukrašena kristalićima i šljokicama čime se mladenka dodatno isticala. Kosu je podigla u punđu, a dodatnu eleganciju postigla je pramenom kose uz desnu stranu lica.

Sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama Ivanina prijateljica, još jedna bivša Miss Universe Hrvatske,  Ivana Delač. Na fotografiji koju je objavila ponosno su pozirale četiri bivše Miss Universe Hrvatske – mladenka, Ivana Delač, Natalija Prica i Marijana Kužina.

Proslava vjenčanja održala se u popularnom zagrebačkom hotelu Sheraton, a mladenci su svoj prvi ples otplesali na popularnu pjesmu Zdravka Čolića „Ti si mi u krvi“.  

Ljubavna priča Ivane i Gorana

Ubrzo nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, Ivana i Goran osjetili su da je to-to. I sada, nakon tri godine, zaljubljeni su kao prvog dana.

Podsjetimo se, Ivani je malena Vana prvo dijete, dok je Goranu to četvrto dijete. U dugogodišnjem braku sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček ima dva sina i jednu kćer.

Što drugo reći osim da čestitamo novopečenim mladencima i zaželimo im mnogo divnih trenutaka u bračnom životu!

Izvor naslovne fotografije: @vesnasposa