5 originalnih ideja za posluživanje sladoleda na vjenčanju

sladoled-vjencanje

Vjerujemo da nema osobe koja ne voli sladoled. Od klinaca pa sve do osoba zrelije dobi. Sladoled nas vraća u djetinjstvo, ali i pruža osvježenje u vrućim, ljetnim danima.

Razmišljaš li da uvrstiš sladoled na svoje vjenčanje, vjeruj nam, nećeš pogriješiti. Posebno ako je riječ o ljetnom vjenčanju na otvorenom.

No, sigurno se sada pitaš gdje i kako poslužiti sladoled na vjenčanju? U nastavku donosimo odgovore! 😊

Neka se gosti posluže sami!

Jedna od opcija je da se gosti sladoledom posluže sami. Pozitivna stvar kod ovakvog načina posluživanja je što će si svaki gost uzeti količinu sladoleda koju namjerava pojesti. Tako se nećeš naći u situaciji da bacaš sladoled jer je poslužena količina nekome bila previše.

Postavi maleni štandić sa sladoledom i sav potreban pribor: kornete, čašice, malene žličice i žlicu za sladoled. Po želji možeš dodati i razne preljeve i ukrase za sladoled. I to je to, tvoj savršeni kutak za sladoled je spreman!

ice-cream-bar

Izvor fotografije: meandmypinkmixer.com

sladoled-vjencanje

Izvor fotografije: meandmypinkmixer.com

Ice cream kolica

Sličan način za posluživanje sladoleda jesu kolica. Odaberi kolica u stilu svog vjenčanja i uživaj u nasmiješenim licima svojih uzvanika.

sladoled-svadba

Izvor fotografije: lenamirisolaphoto.com

kolica-sladoled-vjencanje

Izvor fotografije: weddingchicks.com

Posluživanje sladoleda u kombiju

Sljedeća opcija je da unajmite kombi koji će služiti kao kutak za posluživanje sladoleda. Ovo je definitivno jedna od najoriginalnijih ideja ikad! Kombi će poslužiti i kao savršena kulisa za čarobne vjenčane fotografije. 😉

sladoled-vjencanje

Izvor fotografije: brides.com

Mini sladoledi

A što kažeš na mini sladolede koje će konobari posluživati na pladnju? Zvuči primamljivo, zar ne?

mini-sladoledi-vjencanje

Izvor fotografije: womangettingmarried.com

Sladoled u čašama

Za kraj, posluži gostima sladoled u čašama. Neka izgleda lijepo i primamljivo. Sladoled u čašama možeš poslužiti i umjesto torte.

sladoled-case-vjencanje

Izvor fotografije: marthastewart.com

P.S. Ako mučiš muku s vrstama sladoleda, imaj na umu da će biti od 3 do 6 vrsta biti sasvim dovoljno. Izaberi neke klasične okuse, a neke specifične. Tako ćeš zadovoljiti svačiji ukus. 😊

Izvor naslovne fotografije: katelynjames.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se