Skywalk Biokovo: Idealna destinacija za savršene zaruke

Skywalk-Biokovo

Ah, te zaruke. Zbog same pomisli na njih, postaje nam toplije oko srca. Činjenica da je naš voljeni muškarac spreman na sljedeći korak u vezi jednostavno je neprocjenjiva.

Pa maštamo o tome kako će se i kada zaruke dogoditi. Sanjamo o posebnom mjestu na kojem će nam dragi postaviti najvažnije pitanje u životu.

Razmišljaš li i ti o posebnom mjestu na kojem ćeš zaprositi svoju djevojku i ispuniti njen san, u nastavku ti otkrivamo savršeno mjesto za zaruke! I ne, ne moraš otići na drugi kraj svijeta kako bi stvorili nezaboravne uspomene. Možda samo na drugi kraj Hrvatske. 😉

Skywalk Biokovo ilitiga Nebeska šetnica

Skywalk Biokovo jedna je od najposebnijih atrakcija u Hrvatskoj. Riječ je o vidikovcu u obliku potkove smještenom na planinskom grebenu. Ono što ga čini još posebnijim je staklena podloga za hodanje zbog koje se osjećaš kao da hodaš po zraku te istovremeno svjedočiš predivnim prizorima koji se nalaze ispod samog vidikovca.

Biokovo Skywalk nalazi se u jugozapadnom dijelu Parka prirode Bikovo, na visini od 1228 metara nad morem.

A sada zamisli sljedeću situaciju. Sa svojom dragom uživaš na ljetnom odmoru. Predložiš joj da odete posjetiti Park prirode Bikovo i, naravno, Skywalk. Razlog je jednostavan. Želiš doživjeti to famozno „hodanje po zraku“. Nakon što ugleda čaroban prizor u kojem se nebo spaja s morem, pruži joj zaručnički prsten. Zvuči savršeno, zar ne?

Vjeruj, bit će to pravo iznenađenje zbog kojeg noćima neće moći spavati. Naravno, od uzbuđenja.

Skywalk Biokovo – hit destinacija za zaruke

Od srpnja 2020. godine kada je vidikovac otvoren, svjedoci smo brojnih zaruka domaćih i inozemnih parova. Tako smo nedavno svjedočili zarukama predivnog para – Jelene i Martina. Martin je Jelenu odlučio zaprositi tijekom šetnjice na Skywalku uz zalazak sunca.

Kako su izgledale njihove zaruke najbolje će otkriti same fotografije koje donosimo u nastavku.

Izvor naslovne fotografije: Facebook stranica Skywalk Biokovo

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se