Mladenci, zaigrajte ovu igru i razveselite svoje uzvanike!

igra-vjencanje

Dan vjenčanja prepun je najljepših emocija. Ljubav, sreća i uzbuđenje samo su neke od njih. Upravo po emocijama koje će osjećati tog dana, uzvanici će najviše pamtiti taj dan. No, osim toga, vaši će gosti svakako pamtiti vjenčanje i po tome kako su se zabavili.

Zato vam savjetujemo da tijekom večeri odigrate kratku igru, dobro se zabavite te iznenadite i razveselite sve svoje uzvanike. Riječ je o igri zvanoj „vjenčane cipele“. Pitate se o čemu se radi? Nastavite čitati i saznajte. 😉

Igra „vjenčane cipele“

S bendom dogovorite u kojem ćete trenutku igrati ovu igru tako da se mogu unaprijed pripremiti. Igru može voditi pjevač ili netko od uzvanika, primjerice, vjenčani kum ili kuma. Također je važno imati sastavljen popis pitanja koje će voditelj igre postavljati mladencima. Predlažemo vam da zamolite vjenčanog kuma, vjenčanu kumu, brata, sestru ili koga već želite da potajno sastave pitanja kako ne biste znali o kojim je pitanjima riječ. Neka na popisu bude barem 20-ak pitanja. Pa hajdemo vidjeti pravila ove igre.

Korak 1

Raščistite plesni podij i na sredinu plesnog podija stavite dvije stolice. Stolice bi trebale biti postavljene tako da ste međusobno okrenuti leđima i ne vidite jedno drugog. Mladoženja neka izuje jednu cipelu i pruži mladenki. Isto neka učini i mladenka.

Korak 2

Voditelj igre započinje postavljati pitanja. Primjerice, jedno od pitanja može biti „tko bolje kuha“.

Korak 3

Umjesto da odgovarate naglas, svoje mišljenje iznose tako da podižete cipelu u zrak. Ako mladenka smatra da bolje kuha, tada podiže svoju cipelu u zrak. U slučaju da smatra da mladoženja bolje kuha, podiže njegovu cipelu u zrak. Isto će učiniti i mladoženja.

Bit će zabavno vidjeti u kojim situacijama se slažete, a u kojima pak imate drugačija mišljenja.

igra-vjencane-cipele

Izvor fotografije: davidiam.com

Primjeri pitanja za igru „vjenčane cipele“

Nemate inspiraciju za pitanja? Mi imamo! U nastavku slijede primjeri koje možete iskoristiti.

Tko je romantičniji?

Tko je bolji plesač?

Tko je tvrdoglaviji?

Kome treba više vremena da se spremi?

Tko je zabavniji?

Tko bolje priča viceve?

Tko je bolji vozač?

Tko je uredniji?

Predlažemo vam da proslijedite ovaj članak osobi koja će sastavljati pitanja. Neka pitanja budu originalna, a igra zabavna. Želimo vam pregršt zabave i nezaboravnih trenutaka na vjenčanju. 😉

Izvor naslovne fotografije: brides.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se