5 načina kako podijeliti svoju ljubavnu priču s uzvanicima na vjenčanju

ljubavna-prica-uzvanici-vjencanje

Tražite načine kako da dodatno upotpunite svoje vjenčanje i osigurate svojim uzvanicima večer za pamćenje?

Na pravom ste mjestu! Pripremile smo vam nekoliko načina kako da podijelite svoju ljubavnu priču sa svojim uzvanicima o kojoj će se pričati još dugo vremena nakon vjenčanja. 😊

Pripremite posebnu listu pjesama

Sjećate se pjesme koja je svirala kada ste prvi puta ispijali kavu? Ili možda pjesme na koju ste zaplesali svoj prvi ples? Zašto to ne biste podijelili sa svojim uzvanicima?

Napravite posebnu listu pjesama koje su obilježile vaše izlaske i druženja i na taj način podijelite svoju ljubavnu priču sa svima prisutnima.

ljubavna-prica-pjesme

Izvor: fabmood.com

Snimite svoju obitelj i prijatelje kako pričaju o vašoj ljubavi

Prije samog vjenčanja zamolite nekog od obitelji i prijatelja da komentiraju vašu ljubav. Snimite ih i na dan vjenčanja podijelite snimke sa svojim uzvanicima.

Hoće li pričati o tome kako ste se upoznali, zašto misle da ste savršen par ili kada su shvatili da ste idealni jedno za drugo, izbor ostavite njima. To će svakako doprinijeti posebnoj atmosferi na vašem vjenčanju.

Iznenadite svoje uzvanike s listom smiješnih činjenica o vama

Postavite svakom uzvaniku na stol papirić s listom zanimljivih ili smiješnih činjenica o vama ili nekim vašim zajedničkim trenucima.

Na taj će način oni s kojima niste toliko bliski naučiti nešto više o vama kao paru. Osim toga, to će uzvanicima koji se ne poznaju, a sjede za istim stolom pružiti priliku za razgovor. 

lista-smijesnih-cinjenica

Izvor: darcybenincosa.com

Stolovima u svadbenoj sali nadjenite kreativna imena

Svakom stolu u svadbenoj sali nadjenite ime vezano uz vašu ljubavnu priču. To mogu biti izreke iz omiljenih filmova ili knjiga, datumi koji za vas imaju posebno značenje ili omiljena mjesta koje ste posjetili zajedno.

Vašim će uzvanicima zasigurno biti zanimljivo čitati takve nazive stolova kao i pogađati o čemu se radi, odnosno o kojem trenutku vašeg ljubavnog odnosa je riječ.

kreativni-nazivi-stola-vjencanje

Izvor: etsy.com

A što kažete na mali kviz o vama?

Neka svakog uzvanika na stolu pričeka mali kviz o vama. To mogu biti pitanja gdje ste se upoznali, gdje su se dogodile zaruke, ali i koji su vaši hobiji.

One uzvanike koji ostvare najveći broj točnih odgovora za istim stolom, nagradite simboličnim poklonom. Možda će si uzvanici međusobno i šaptati točne odgovore, ali sve u svemu dobro će se zabaviti. 😊

To su neki od načina kako začiniti vjenčanje detaljima iz svog ljubavnog života. Imate li vi sličnu ideju, slobodno ostavite komentar ispod članka. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se