Top pokloni za goste na svadbi

top-pokloni-vjencanje-gosti

Svojim uzvanicima želite zahvaliti što su bili dio vašeg vjenčanja pa razmišljate o prigodnim poklonima?

Kao što to obično biva, prošvrljale smo Pinterestom i izdvojile nekoliko cool ideja. Sigurne smo da ćete među njima pronaći inspiraciju za svoje vjenčanje. 😊

Kreativni pokloni za goste koje možete kopirati odmah

Dezinfekcijsko sredstvo i maska za lice

Održava li se vaše vjenčanje u vrijeme pandemije i želite poklon u tom stilu, tada razmislite o dezinfekcijskom sredstvu s vašim imenima i/ili datumom vjenčanja. K tome možete dodati i masku za lice s fora porukom. Bit će to jednostavan, simpatičan i koristan poklon.

personalizirane-maske-za-lice
Izvor fotografije: etsy.com

Personalizirane karte

Još jedna fora ideja jesu personalizirane karte. To mogu biti karte za poker, belu ili pak Crni Petar karte. Super poklon za zabavu i druženje vaših uzvanika u narednim godinama.

personalizirane-karte-vjencanje
Izvor fotografije: etsy.com

Ukrasne svjećice

Želite li pak da vaši uzvanici uživaju u svjećici koja će istovremeno služiti i kao ukras u njihovom domu, tada razmislite o ovakvom poklonu. Vjerujemo kako će ga odmah nakon vjenčanja staviti u svoj dnevni boravak i uživati u njegovim čarima.

Zaista postoji velik izbor svjećica. Uz samu svjećicu možete priložiti i personalizirane šibice.

uskarne-svijece-vjencani-poklon
Photo by Pixabay from Pexels

Boce s pićem

Svojim uzvanicima možete podijeliti i boce s pićem po izboru – vino, nešto žestoko ili pak fini domaći sok. A podijeliti ih možete u personaliziranim romantičnim vrećicama za boce. Zvuči odlično, zar ne?

Izvor fotografije: shop.princeza.hr

Biljka u teglici

Poklonite svojim uzvanicima teglicu u kojoj ste prethodno zasadili neku biljku. To može biti cvijet ili neki začin. Brinući se o biljci, gosti će se stalno prisjećati vašeg dana vjenčanja.

Photo by Ylanite Koppens from Pexels

Personalizirani privjesak za ključeve

Naravno, tu je i personalizirani privjesak za ključeve u obliku slagalice na kojoj mogu stajati vaša imena, datum vjenčanja, poruka zahvale, odnosno što god vam srce želi.  

personalizirani-privjesci-vjencanje
Izvor fotografije: zazzle.com

Slatkiši

Želite li svoje goste razveseliti slatkišima, savjetujemo vam da oni budu jedinstveni. Poigrajte se oblicima i okusima jer pamti se ono posebno, ono neviđeno.

Sapunice za puhanje mjehurića

Ne zaboravimo i na mališane. Djeci na vjenčanju možete podijeliti sapunice za puhanje mjehurića. Zamislite samo njihove široke osmijehe kad vide što imate za njih.

Nadamo se da smo vas inspirirale za vaše savršene poklone za goste.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se