Top 5 ideja za poklon vjenčanom kumu

pokloni-vjencanome-kumu

Dan vjenčanja je iza tebe, a emocije su još svježe. Sve je bilo i bolje nego što si zamislio.

Naravno, to ne bi bilo moguće bez velike podrške i pomoći tvog vjenčanog kuma. S tobom je birao vjenčano odijelo, organizirao momačku zabavu, održao govor i brinuo o gostima na vjenčanju. Iako si mu već bezbroj puta zahvalio, osjećaš da to nije dovoljno.

Tražiš li inspiraciju za savršen poklon vjenčanom kumu, na pravom si mjestu! Donosimo ti ideje za poklone s kojima ćeš ga zasigurno oduševiti i osigurati mu trajnu uspomenu na dan vjenčanja. 😊

Personalizirana butelja vina

Kvalitetna butelja vina ili pak omiljena butelja tvog vjenčanog kuma, izbor je s kojim nikako ne možeš pogriješiti. Posebice ako je još i personalizirana – s datumom vašeg vjenčanja i zahvalom. Uz butelju možeš priložiti i personaliziranu čašu s datumom vjenčanja i/ili njegovim imenom.  

Krigla s natpisom – zašto ne?

Želiš li svom vjenčanom kumu pokloniti nešto fora, tada je personalizirana krigla odličan izbor. Krigli možeš dodati i posudu za hlađenje pive i u nju staviti nekoliko njegovih omiljenih piva. Vjerujemo kako takvo nešto zasigurno neće očekivati te da će biti vidno iznenađen. 😊

poklon-za-vjencanog-kuma

Izvor: poklonstudio.hr

kanta-piva-poklon

Izvor: bima-shop.hr

Još jedan poklon s kojim ne možeš pogriješiti

Ručni sat je još jedan od poklona s kojim nikako ne možeš pogriješiti, posebice ako ga tvoj vjenčani kum obožava nositi. Želiš li ručni sat učiniti osobnijim, na poleđinu ugraviraj datum vjenčanja i kratku zahvalu. Vidjet ćeš kako će ga svima s ponosom pokazivati. 😊

rucni-sat-vjencani-kum

Izvor: satovi.com

A što kažeš na poklon kutije?

U posljednje vrijeme su vrlo popularne poklon kutije. Riječ je o ukrašenim kutijama na kojima se najčešće nalazi zahvala vjenčanom kumu, a unutar nje prigodni poklon. Primjerice, personalizirana čaša, vino ili neki modni dodatak.

poklon-kutija

Izvor: unikatni-pokloni.com

poklon-kutija-vjencani-kum

Izvor: Fb stranica Poklon kutije Design by KBIA

Odvedi ga na mjesto na koje već odavno želi otići

Tvoj vjenčani kum već godinama planira otići na neko, njemu posebno mjesto?

To je odlična prilika da mu kao znak zahvale ispuniš dugogodišnju želju!

Bilo da se radi o utakmici omiljenog kluba, koncertu omiljenog benda ili možda odlasku na rafting. Uzmite jedan dan samo za sebe i uživajte onako kako samo vi znate.

Uspomene koje ćete taj dan stvoriti ne mogu se mjeriti s nijednim fizičkim poklonom.

Nadamo se da su ti ideje koristile i da ćeš ga lijepo iznenaditi. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se