Illuminating Spring: Aktualni trendovi za vjenčanja 2021. godine

Novoosnovana agencija za destinacijska vjenčanja, Serendipity Weddings, je kroz stilizirano snimanje predstavila svoju viziju vjenčanja ove sezone. Ideja snimanja je bila predstaviti neke od aktualnih trendova u industriji vjenčanja iskoristivši Vidikovac u Maksimiru kao savršenu kulisu.

Koji su to trendovi i kako izgledaju u očima Serendipity Weddings, saznaj u nastavku. 😊

Mikro vjenčanja

Kao odgovor na uvjete pandemije, industrija vjenčanja uvidjela je priliku u takozvanim mikro vjenčanjima. Intimna obiteljska okupljanja do 30 uzvanika nastavljaju biti popularna i sada kada se stvari polako vraćaju u normalu. Mnogo je pozitivnih strana ovog trenda, od atmosfere pa sve do mogućnosti provođenja kvalitetnog vremena sa svakim gostom.

Sve više parova odlučuje se na mikro vjenčanje i zbog ograničenog budžeta, želje za okupljanjem najbližih članova obitelji pa čak i želje za organizacijom dvodijelnih vjenčanja. Ovaj trend predstavljen je uz pomoć intimne postavke stola, sa samo 6 sjedećih mjesta.

Izvor fotografije: rachaelellenevents.com

Pantone boje godine

Pantone iz godine u godinu najavljuje trendove u bojama i tako nadahnjuje mnoge umjetnike, dizajnere i industriju vjenčanja! Boje izabrane za 2021. godinu su illuminating žuta i ultimativna siva – po našem mišljenju savršena kombinacija za proljetna i ljetna vjenčanja.

Antun Bauer, glavni dizajner Cvit Happens studija, za dekoraciju glavnog stola koristio je vrtne ruže, neodoljive orhideje i dehidriranu ahileju (achillea). Za dozu glamura, poigrao se kombinacijom pastelne roze koja se posebno ističe u vjenčanom buketu.

Vibrantno žuto cvijeće napravilo je savršen kontrast sivom stolnjaku i svijećama koje su bile raspoređene na strateška mjesta po stolu. Predivna papirna galanterija ručno ispisana kaligrafijom mladih umjetnica iz brenda Pi.Linia dodatno je podignula izgled stola.

Slika preuzeta: Instagram profil Cvit Happens
Slika preuzeta: Instagram profil Cvit Happens

Mini svadbene torte

Svadbene torte koje se poslužuju za svakog gosta pojedinačno još su jedan trend u industriji vjenčanja. Osim iz sigurnosnih razloga, ova mini remek-djela savršena su iz razloga što će se njihovim posluživanjem svaki gost osjećati posebno. Mogu se poslužiti kao desert za vrijeme svadbene večere ili kao poklon gostima prilikom odlaska s proslave vjenčanja.

Za potrebe ovog snimanja, Magnolia slastice i njihov tim iskusnih slastičara proizveli su mini svadbene torte u illuminating žutoj boji. Mini tortice ukrašene ružama i ahilejom bile su pravi šećer na kraju.

Izvor fotografije: Foto studio Aga

Izvor naslovne fotografije: Foto studio Aga

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se