Illuminating Spring: Aktualni trendovi za vjenčanja 2021. godine

trendovi-vjencanja-2021

Novoosnovana agencija za destinacijska vjenčanja, Serendipity Weddings, je kroz stilizirano snimanje predstavila svoju viziju vjenčanja ove sezone. Ideja snimanja je bila predstaviti neke od aktualnih trendova u industriji vjenčanja iskoristivši Vidikovac u Maksimiru kao savršenu kulisu.

Koji su to trendovi i kako izgledaju u očima Serendipity Weddings, saznaj u nastavku. 😊

Mikro vjenčanja

Kao odgovor na uvjete pandemije, industrija vjenčanja uvidjela je priliku u takozvanim mikro vjenčanjima. Intimna obiteljska okupljanja do 30 uzvanika nastavljaju biti popularna i sada kada se stvari polako vraćaju u normalu. Mnogo je pozitivnih strana ovog trenda, od atmosfere pa sve do mogućnosti provođenja kvalitetnog vremena sa svakim gostom.

Sve više parova odlučuje se na mikro vjenčanje i zbog ograničenog budžeta, želje za okupljanjem najbližih članova obitelji pa čak i želje za organizacijom dvodijelnih vjenčanja. Ovaj trend predstavljen je uz pomoć intimne postavke stola, sa samo 6 sjedećih mjesta.

mikro-vjencanje

Izvor fotografije: Foto studio Aga

Izvor fotografije: Foto studio Aga

Pantone boje godine

Pantone iz godine u godinu najavljuje trendove u bojama i tako nadahnjuje mnoge umjetnike, dizajnere i industriju vjenčanja! Boje izabrane za 2021. godinu su illuminating žuta i ultimativna siva – po našem mišljenju savršena kombinacija za proljetna i ljetna vjenčanja.

Antun Bauer, glavni dizajner Cvit Happens studija, za dekoraciju glavnog stola koristio je vrtne ruže, neodoljive orhideje i dehidriranu ahileju (achillea). Za dozu glamura, poigrao se kombinacijom pastelne roze koja se posebno ističe u vjenčanom buketu.

Vibrantno žuto cvijeće napravilo je savršen kontrast sivom stolnjaku i svijećama koje su bile raspoređene na strateška mjesta po stolu. Predivna papirna galanterija ručno ispisana kaligrafijom mladih umjetnica iz brenda Pi.Linia dodatno je podignula izgled stola.

dekoracija-stola-vjencanje

Izvor fotografije: Foto studio Aga

pozivnice-vjencanje

Izvor fotografije: Foto studio Aga

Mini svadbene torte

Svadbene torte koje se poslužuju za svakog gosta pojedinačno još su jedan trend u industriji vjenčanja. Osim iz sigurnosnih razloga, ova mini remek-djela savršena su iz razloga što će se njihovim posluživanjem svaki gost osjećati posebno. Mogu se poslužiti kao desert za vrijeme svadbene večere ili kao poklon gostima prilikom odlaska s proslave vjenčanja.

Za potrebe ovog snimanja, Magnolia slastice i njihov tim iskusnih slastičara proizveli su mini svadbene torte u illuminating žutoj boji. Mini tortice ukrašene ružama i ahilejom bile su pravi šećer na kraju.

mini-svadbene-torte

Izvor fotografije: Foto studio Aga

Lokacija: Vidikovac Maksimir

Organizacija: Serendipity Weddings

Cvijeće i dekor: Cvit Happens

Fotografi: Foto studio Aga; Andrea Gržičić Weddings

Videograf: Lipstick Weddings

Model mladenke: Martina Mandek

Model mladoženje: Ivan Giovanni Fatone

Make-up: Kate Ramić Make Up

Frizura: Studio Marcela

Torta: Magnolia Slastice

Stationery: Pi.Linia

Vjenčanica: Vesna Sposa

Odijelo: Varteks

Izvor naslovne fotografije: Foto studio Aga

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se