Ne odustaje od ljubavi: Katie Price zaručila se sedmi puta!

katie-price-zaruke

Sigurno si barem jednom čula za Katie Price. Naime, kontroverzna starleta javnosti je poznata po svom burnom ljubavnom životu.

Iako iza sebe ima tri propala braka, Katie ni u ludilu ne odustaje od ljubavi! A sudeći prema izjavama, njen sadašnji partner Carl Woods konačno je „onaj pravi“. 😊

Ako nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo  

Kako to obično biva, 42-godišnja Katie sretne je vijesti objavila na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj oboje ponosno poziraju, dok na njenoj ruci blješti ogroman zaručnički prsten! Kako doznajemo, zaručnički prsten dizajnirao je upravo Carl.

Katie i njen 11 godina mlađi odabranik upoznali su se prije 10 mjeseci, a spojio ih je njihov zajednički prijatelj. Od tada su nerazdvojni. Koliki je Carl džentlmen dokazuje činjenica da je za ruku svoje odabranice najprije pitao njene roditelje. 😊

katie-price-carl-woods

Izvor fotografije: Instagram profil Katie Price

Katie odlučila zaraditi novac viješću o zarukama?

Katie i Carl isprva nisu htjeli potvrditi vijest o zarukama. Prema pisanju britanskih medija, željeli su od te vijesti nešto i zaraditi. No, nakon što su detalji procurili u javnost, Katie je na svom Instagram profilu potvrdila nagađanja.

Ljubavni život Katie Price

Da Katie ne odustaje od ljubavi dokazuje činjenica da je spremna za novi brak nakon tri neuspjela pokušaja. Godine 2005. udala se za Petera Andrea s kojim ima dvoje djece. Nakon razvoda s njim, ponovno se udala za Alexa Reida. Tri godine kasnije uplovila je u bračnu luku s Kieranom Haylerom s kojim također ima dvoje djece. Tek prije mjesec dana službeno se razvela od njega, a razlog rastave bio je njegov preljub s dadiljom. Prvo dijete dobila je s nogometašem Dwightom Yorkeom, no s njim nije bila u braku.

Katie je jednom prilikom izjavila kako bi voljela imati još četvero djece. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh. U opisu fotografije stajao je natpis „Sretna i zdrava, najbolji osjećaj“.

Katie sada slavi sedme zaruke, uskoro će uploviti u četvrti brak i roditi peto dijete. 😊

Izvor naslovne fotografije: lenexweb.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se