Otkrijte kada je pametno spašavati brak, a kada je vrijeme za rastavu braka

Sa svojim partnerom postala si sve udaljenija, ne razgovarate više kao na početku vašeg braka, a čak se i prakticiranje seksa svelo na minimum?

Potajno razmišljaš o rastavi braka kao jedinom izlazu iz svojih problema?

Zapamti, svaki par, prije ili kasnije prolazi kroz krizu u svom braku. No bijeg od problema ne rješava problem.

Kako bi bila sigurna kada je vrijeme za rastavu braka, a kada još uvijek ima nade spasiti brak, nastavi čitati članak.

Spašavanje braka može rezultirati neopisivom srećom

Za sretan brak nije dovoljno samo pronaći osobu svojih snova. Potrebno se svakodnevno truditi i pokušati izgladiti svaki nesporazum koji se nađe na vašem putu.

Osjećaš li da ti nešto nedostaje u braku? Možda pažnja, ljubav ili razumijevanje?

Rastava braka u ovom slučaju neće riješiti tvoj problem. Time ne rješavaš problem već bježiš od njega. I u svakoj sličnoj situaciji, opet ćeš bježati.

Umjesto toga, suoči se s problemom. Ako vidiš da je tvom partneru stalo do tebe, ne odustaj! Sigurno ga zaista voliš budući da si odlučila s njim provesti ostatak svog života.

spasavanje-braka-sreca

Izvor: etsy.com

Sjeti se kako vam je bilo na početku veze. Uživali ste u svakom dodiru, poljupcu, zagrljaju. I sada to možete. Neka ti fokus bude na njegovim vrlinama, a ne samo manama.

Pripremi mu omiljeno jelo. Iznenadi ga nekim izletom. Počni činiti sve što si činila na početku vaše veze i vjeruj, situacija će se zasigurno poboljšati. Jer nema krize koju snaga ljubavi ne može pobijediti!

Nakon što pobijedite krizu, doći ćete na novu razinu u svom odnosu i otkriti nove načine kako biti sretni jedno s drugim.

I razgovarajte! Nema problema kojeg iskrenost i otvorena komunikacija ne mogu riješiti.

Uvijek je bolje pokušati spasiti brak nego odustati. Ako odustaneš nikad nećeš znati što bi se dogodilo da si ostala i ustrajala na braku koju imaš.

Ako se i nakon nekog vremena pokaže da vaš odnos nema svjetlu budućnost i jedno i drugo znati ćete da ste barem pokušali.

Rastava braka najbolja je opcija u ovoj situaciji

Zapamti, za brak je uvijek potrebno dvoje.

Ti si jedina koja se trudiš da brak uspije, jedina pokušavaš voditi razgovor ili provoditi zajedničko vrijeme? Ako te ignorira i nimalo ne pokazuje želju za vašim druženjem, možda je ipak vrijeme za rastavu braka.

rastava-braka

Nikad ne bi trebala ostati s nekim tko se ne trudi oko tebe. Muškarac kojem je stalo dat će ti do znanja, bilo riječima ili djelima.

Digni glavu jer doći će i za tebe onaj pravi, onaj koji će te znati voljeti i boriti se za tebe i tvoju ljubav.

Neki odnosi bit će vrijedni borbe, a neki neće. Ako si odlučila da je zaista kraj tvome braku, pročitaj naš članak Znate li kome i gdje se obratiti za rastavu braka.

Želimo ti puno sreće i ljubavi!

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se