Konačno predstavljena nova Alduk kolekcija vjenčanica!

Romantična i ženstvena, ali prije svega modno osviještena i moderna mladenka u središtu je svake Alduk bridal kolekcije vjenčanica. Kako bi budućim mladenkama olakšao potragu za vjenčanicom iz snova, poznati dizajner Ivan Alduk svake sezone predstavlja novu kolekciju vjenčanica.

Kakve vjenčanice možeš pronaći u najnovijoj kolekciji, otkrivamo u nastavku.

Zasjalo dvadesetak novih modela Alduk vjenčanica

Nova kolekcija Alduk vjenčanica sadrži dvadesetak novih modela. Uz postojeće modele, sada možeš birati između njih pedesetak! Ova kolekcija temelji se na modelima koji prate liniju tijela ili idu u lepršavu A siluetu s obveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine ili perlicama vezane čipke apstraktnih motiva. Alduk vjenčanice zapravo su kombinacija klasičnog, modernog i neobičnog.

Alduk vjenčanice danas su sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te vrhunsku kvalitetu.

Kako zasigurno jedva čekaš vidjeti nove vjenčanice, u nastavku ti donosimo nekoliko modela. 😉

Izvor fotografija: Alduk.hr

Kako do vjenčanice iz nove Alduk bridal kolekcije?

Odlučiš li se za jednu od vjenčanica iz nove kolekcije ili pak dosadašnjih kolekcija, dobra vijest je da se proba u Alduk showroomu ne naplaćuje. Ipak, termin za probu potrebno je rezervirati unaprijed. Prilikom posjeta showroomu dočekat će te stručno osoblje koje će ti pomoći prilikom izbora kreacije iz snova. Zanimljivo je spomenuti i kako se Alduk vjenčanice izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti dva do četiri mjeseca prije samog vjenčanja.

Cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere zabilježio je fotograf Ivan Pavliš, dok je nove modele vjenčanice imala priliku prva isprobati Mija Matić (Talia Model). Hotel Amadria Park Zagreb je poslužio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavna frizura iza kojeg stoji studio Marcela dokaz su kako je potrebno zaista malo da se istakne ženstvenost i ljepota na dan iz snova.

Sve modele vjenčanica pronađi na njihovoj službenoj stranici alduk.hr.

Imaš li već svog favorita, slobodno podijeli s nama u komentaru ispod članka. 😊

Izvor naslovne fotografije: alduk.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se