Nova Alduk bridal kolekcija za proljeće/ljeto

Alduk bridal liniju za moderne i modno osviještene mladenke, dizajner Ivan Alduk, pokrenuo je još 2013. godine, od kada pripadnice nježnog spola uveseljava novim bridal kampanjama. Odnosno udobnim, pročišćenim te uistinu posebnim vjenčanicama!

Kakve će vjenčanice iz nove kolekcije buduće mladenke posebno mamiti, otkrivamo u nastavku .

Odličan spoj bijelih haljina i grafita

Ivan Alduk svoju je kolekciju prikazao na izuzetno kreativan način tako što je spojio primamljive grafite i prirodu. Drugim riječima, njegove zanosne kreacije prikazane su ispred genijalnih kulisa grafitera Slavena Lunara Kosanovića, a priroda u pozadini savršeno zaokružuje modnu priču kolekcije za proljeće/ljeto.

Prvim pogledom na Alduk bridal kolekciju za oko su nam zapele slojevite vjenčanice koje sežu do poda te kreacije upotpunjene mašnicama na ramenima, resicama, perlicama te crnim remenčićem koji dodatno naglašava vitku figuru. Također, nismo mogle ne zamijetiti nježnu haljinu s naramenicama te dubokim izrezom koja u prvi plan stavlja vitke noge Jelene Stanković, modela ove modne kampanje.

No dosta smo brbljale, uvjeri se i sama u ženstvenost i raskoš modela koji čine novu Alduk bridal kolekciju!

alduk-bridal-kolekcija
alduk-bridal-kolekcija
alduk-bridal-kolekcija
vjencanice

Kako se Alduk vjenčanice izrađuju po mjerama klijentica potrebno ih je naručiti dva do tri mjeseca prije vjenčanja, dok pak ih buduće mladenke uz prethodnu rezervaciju termina mogu isprobati u Alduk showroomu .

Izvor slika: Facebook stranica – Alduk

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se