Alduk kolekcija vjenčanica

Sve Aldukice podignite ruke (sve žene podignu ruku). Scena koja bi nas zasigurno dočekala kada bi provodile istraživanje.

Umjesto toga, istražile smo zašto Alduk osvaja brojna srca mladenki .

Alduk kolekcija vjenčanica proljeće/ljeto 2019

Kolekcija vjenčanica proljeće/ljeto 2019 u prvi plan stavlja nove, nepredvidive, minimalističke i umjetničke modele vjenčanica. Dakle, modele vjenčanica bez suvišnih detalja i naglašenih cvjetnih aplikacija koje je savršeno predstavila Rebecca N, njemački model.

Crno-bijeli tonovi posebice naglašavaju elagantan izgled vjenčanica, što je pažljivo zabilježilo precizno oko fotografkinje Jelene Balić.

Alduk-kolekcija-vjencanica
Izvor: alduk.hr
Alduk-kolekcija-vjencanica
Izvor: alduk.hr
Alduk-vjencanice
Izvor: alduk.hr

Alduk kolekcija vjenčanica jesen/zima 2019

Kolekcija vjenčanica za jesen/zimu 2019 naglasak posebno stavlja na minimalističku estetiku. Jednostavan pristup, ali s težnjom ka isticanju ljepote mladenke. Upravo je Alduk mladenka istovremeno krhka i jaka, svjesna sebe i zaigrana .

Alduk-kolekcija-vjencanica
Izvor: alduk.hr

Glavnu ulogu kampanje odgovorno je preuzela Nicole Meyer, južnoafrički model. Pod znalačkim okom fotografkinje Jelene Balić siva minimalistička kulisa i filmsko poigravanje svjetlom rezultiralo je kampanjom koja može parirati svjetskim modnim pistama. Prirodna ljepota modela istaknuta je prozračnim šminkanjem Dajane Pajkić.

Za kosu su se pobrinuli iz studija Marcela. It frizura je na prvi pogled jednostavna, a glamurozna. Nosi se podignuta i razbarušena kosa.

Alduk-vjencanice
Izvor: alduk.hr

Alduk trendovi vjenčanica

Dominiraju dugi modeli vjenčanica s klasičnim ženstvenim siluetama. Moramo priznati da svi modeli laskaju ženskom tijelu. Alduk trend je tanki, elegantni pojas za dodatno isticanje struka.

Omiljena boja vjenčanica je i dalje tradicionalno bijela. No, ono što je pravo osvježenje su rukavi. Budući da je naglasak na udobnosti, vjenčanice imaju ili naramenice ili rukave. Rukavi su izrađeni od prozirnih materijala poput čipke čime se dodatno naglašava senzualnost.

Trendseterice hrvatske modne scene rado biraju kreacije Ivana Alduka. Poznate „Aldukice“ su Nataša Janjić, Iva Šulentić i Lejla Filipović.

bajkovite-vjencanice
Izvor: alduk.hr

Nestrpljive smo čuti tvoje dojmove, stoga te moramo pitati: Koja te kreacija ostavila bez daha?