Nova eNVy room kolekcija vjenčanica prilagođena manjim i intimnim vjenčanjima

envy-room-vjencanice

Sigurni si barem jednom čula za poznati modni dvojac koji djeluje pod imenom eNVy room. Riječ je o Vjeki Franetoviću i Nikici Ivančeviću, hrvatskim dizajnerima koji su prvi napravili ciljanu i osmišljenu kolekciju vjenčanica.

U kreiranju večernjih haljina i vjenčanica oni prije svega njeguju ženstvenost i eleganciju pritom koristeći romantične materijale poput čipke i svile. Upravo zbog toga su eNVy room modeli vjenčanica omiljeni među brojnim ženama.

Unatoč pandemiji i mjerama koje ne dopuštaju proslave vjenčanja, Nikica i Vjeko tradicionalno su otvorili godinu novom bridal kolekcijom koju krase brojni romantični modeli s nadom da će mladenke ove godine moći zablistati u njima. 😊

Elegantni, udobni i praktični modeli nove bridal kolekcije  

Nova eNVy room kolekcija prilagođena je manjim i intimnim vjenčanjima u krugu najbližih. Vjenčanice odišu elegancijom, dok ih istovremeno krasi praktičnost, jednostavnost i udobnost. Među ukupno 50 novih vjenčanica, sigurno ćeš naći jednu po svom guštu, a možeš birati između kombinezona, odijela, kompleta, mini i midi vjenčanica kao i raskošnih vjenčanica.

Baš popust svih kreacija s eNVy room potpisom, i novi modeli ističu bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni su prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni i romantičnih volana, zavodljivim izrezima te naborima na tkaninama. Što se materijala tiče, tu je kombinacija punih i prozirnih materijala, poput svile, čipke, tila, svilenog satena, organdija i materijala izvezenih svjetlucavim ljuskicama.

U nastavku ti donosimo modele vjenčanice koje su nam posebno zapele za oko. 😉

raskosna-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

svilena-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

envy-room-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

kolekcija-vjencanica-2021

Izvor fotografije: envyroom.com

envy-room-kombinezon

Izvor fotografije: envyroom.com

duga-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

midi-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

midi-uska-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

vjencanica-masna

Izvor fotografije: envyroom.com

duga-uska-vjencanica

Izvor fotografije: envyroom.com

Kako do kreacije iz nove eNVy room kolekcije?

Odlučiš li svoju kreaciju iz snova potražiti u ateljeu dvojca eNVy room, na isprobavanju će te osobno dočekati dizajneri. Na temelju svog bogatog iskustva, dat će ti brojne savjete kao i pomoći odabrati savršen model za tebe.

No imaj na umu da zbog propisanih epidemioloških mjera na probu možeš doći u pratnji s najviše 3 osobe, a obavezno je i nošenje zaštitne maske. Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu koji se nalazi u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu, uz prethodno dogovoreni termin. Inače, rezerviranje termina za isprobavanje vjenčanice naplaćuje se 200 kuna, a taj se iznos odbija od cijene vjenčanice ako se odlučiš za koji od eNVy room modela.

Sve modele iz najnovije kolekcije pronađi na njihovoj službenoj stranici envyroom.com.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se