Nova kolekcija vjenčanica Alduk inspirirana trenutnim stanjem u svijetu

Modni dizajner Ivan Alduk već deset godina uveseljava brojne mladenke svojim predivnim kreacijama. Zadovoljne klijentice njegov su vjetar u leđa, posebice u ovim neobičnim okolnostima.

Budući da je poznat po tome što jasno iznosi svoje stavove, nova kolekcija vjenčanica za jesen 2020. i zimu 2020./2021., njegov je svojevrsni odgovor na situaciju u kojoj se svijet nalazi.

Nova Alduk kolekcija lišena je suvišnosti i pretjerivanja

Vraćanje sistema na neke stare, dobre postavke bila je smjernica pri stvaranju nove kolekcije vjenčanica Ivana Alduka.

Bijela boja kao simbol nevinosti i praznine na kojoj se mogu zabilježiti sve misli, ideje, želje i sjećanja, temelj je od kojeg je započeo stvaranje ovih kreacija. Nova kolekcija vjenčanica istovremeno je jednostavna, lišena svake suvišnosti i pretjerivanja, a opet veoma elegantna.

Inspirirana je ženskim tijelom, ističući najbolje dijelove te prekrivajući „nedostatke“. Kao i obično, naglasak je na liniji struka, dok su vjenčanice upotpunjene posebnim efektnim tkaninama, čipkama i laskavim krojevima.

Detalji pojasa od baršuna, plašt rukavi koji se mogu skinuti, suknja kao dodatak jednostavnoj vjenčanici koja je u tren čini raskošnom, samo su neki od noviteta koje će razveseliti nove mladenke.

U nastavku pogledaj neke od kreacija iz nove kolekcije.

ivan-alduk-vjencanice
Izvor fotografije: alduk.hr
nova-kolekcija-alduk-vjencanice
Izvor fotografije: alduk.hr
ivan-alduk-vjencanice
Izvor fotografije: alduk.hr
jesenska-kolekcija-ivan-alduk-vjencanice
Izvor fotografije: alduk.hr
ivan-alduk-vjencanice
Izvor fotografije: alduk.hr

„Ne treba život uvijek gledati razumom”

Kroz svoju novu kolekciju, ovaj je modni dizajner želio poručiti da ne pristaje na „novo normalno“, kao ni na puko slušanje depresivnih vijesti, sjedenje i čekanje. Dizajniranje novih kolekcija i izrada kampanja je ono što ga ispunjava pa se ne toga ne odriče tako lako.  

Također, poručuje kako ne treba život uvijek gledati razumom, već je ponekad pametno pustiti srce da vodi. Čak i ako to znači odjenuti raskošnu vjenčanicu u uskom krugu obitelji ili na plaži. Dopustite si tu slobodu jer razum nikad ne vodi nezaboravnim uspomenama.

Fotograf Ivan Pavliš zaslužan je za kreativne fotografije vjenčanica, dok je za make-up i frizuru zaslužan Studio Marcela. Kao zaštitno lice Alduk bridal kampanje po drugi puta se našla Ana Laura Kapetanović iz Talia agencije.

I, jesi li u novoj kolekciji pronašla svoju vjenčanicu iz snova? 😊

Izvor naslovne fotografije: alduk.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se