Unatoč svim preprekama, predstavljena je nova kolekcija eNVy room vjenčanica!

Iako je trenutna situacija u svijetu za mnoge nepovoljna, posebice za one koji nude proizvode i usluge za vjenčanja, nekima je upravo ona bila poticaj za stvaranje nečeg novog i drugačijeg.

Među njima su kreativni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Unatoč svim preprekama koje je pandemija koronavirusa sa sobom donijela, nova kolekcija eNVy room vjenčanica za jesen 2020. i zimu 2020./2021. ipak je predstavljena. 😊

Praktične i elegantne eNVy room vjenčanice

Nova kolekcija eNVy room vjenčanica savršena je za romantična, malena i intimna vjenčanja. Baš kao što i sadašnja situacija to zahtijeva. Vjenčanice su karakteristične po svojoj udobnosti i jednostavnosti, ali i prilagodljivosti različitim svečanim prilikama.

Fokus ovog dvojca u novoj je kolekciji bio više na netipičnim modelima, poput kombinezona, odijela, kompleta i svilenih slip haljina te na njihovoj funkcionalnosti i mogućnosti njihovog ponovnog nošenja.

Tako kombinezon s pojasom predimenzionirane mašne može postati klasičan komad kao stvoren za neke buduće svečane prilike.

Maksi haljina otkrivenih leđa i naglašenih ramena od bijelih ljuskica također se može pohvaliti svojom praktičnošću, kao i midi haljina s prorezom, golim ramenima i puf rukavima koja bez problema može poslužiti za romantičnu šetnju uz more ili večeru.

No i u ovoj drugačijoj kolekciji, dvojac nije odustao od svojih principa, a to su prije svega elegancija, bajkovitost i ženstvenost.

Zelene nijanse prirode savršeno su naglasile novu kolekciju vjenčanica

Snimanje eNVy room vjenčanica održalo se u jednom od najljepših hrvatskih kanjona punog divlje romantike. Za predivne fotografije zaslužni su mladi fotografi Karla Jurić i Ive Trojanović, dok je za romantičan izgled vjenčanica zaslužno poznato lice kampanje Nabilah Harron.

Kako se sve vjenčanice šivaju po mjeri, potrebno je svoj termin rezervirati na vrijeme. Želiš li isprobati neku od vjenčanica u njihovom ateljeu, tamo će te osobno dočekati dizajneri i svojim savjetima pomoći da odabereš onu pravu.

Za kraj, pogledaj predivne kreacije iz nove kolekcije. 🙂

envy-room-vjencanice
Izvor fotografije: envyroom.com
envy-room-vjencanice
Izvor fotografije: envyroom.com
envy-room-nova-kolekcija
Izvor fotografije: envyroom.com
zeleni-val-vjencanice
Izvor fotografije: envyroom.com
prakticne-vjencanice
Izvor fotografije: envyroom.com
vjencanice-2020
Izvor fotografije: envyroom.com

Da čujemo, koji model vjenčanice iz nove kolekcije te posebno oduševio? 😊

Izvor naslovne fotografije: envyroom.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se