Envy Room kolekcija vjenčanica 2019.

Oni su prvi hrvatski modni dizajneri koji su napravili ciljanu i osmišljenu kolekciju vjenčanica. Oni su omiljeni izbor mladenki koje cijene upečatljive komade bezvremenske elegancije. Oni  su Envy Room, a ovo je kratki pregled što predlažu za 2019. godinu .

Envy Room trendovi vjenčanica

Zaigrani valovi su apsolutni hit. U opciji lepršave suknje ili valovi na ramenima kako bi se istaknuo izazovni izrez na leđima. Vjenčanicu s elementima valova, pogađaš, prati kosa u valovima.

Envy-Room
Izvor slike: envyroom.com

Za izradu vjenčanica koriste lepršave materijale poput svile satenskog, bisernog odsjaja i čipke neobičnog , geometrijskog oblika. Osim što daju nježan efekt tvom izgledu, nježni su na tvojoj koži. Uz to, kretanje u haljinama takvih materijala je nesmetano .

Envy-Room-vjencanice
Izvor slike: envyroom.com

Naglasak je na detaljima zbog čega nijedna vjenčanica nije identična drugoj. Posebnu pažnju pridaju teksturi materijala. Uzorci teksture materijala su romantični u cvjetnom obliku. Prozirni detalji daju dašak provokativnosti i samopouzdanja za mladenku.

vejncanice
Izvor slike: envyroom.com

Nova Envy Room vjenčanica je odijelo. Žena je ta koja nosi hlače u obitelji, sad smo emancipirane. Emancipirana mladenka može zablistati u klasičnom, čisto bijelom odijelu uz koji predlažu kombiniranje stilleto, lakiranih, crvenih štikli u špic.

vjencani-kombinezon
Izvor slike: envyroom.com

Kako upotpuniti Envy Room izgled za vjenčanje?

Da bi upotpunila Envy Room izgled na vjenčanju ne liši se biti dramatična. Envy Room voli raskoš, originalnost i upečatljivost. Vjenčanice su slojevito šivane s mnoštvom ukrasa, a dramatičan izgled postiže se ukrasom od tila.

bajkovita-vjencanica
Izvor slike: envyroom.com

Za mladenke koje žele napraviti modni iskorak nude se šeširi. Šeširi od slame s bijelim detaljima od tila ili vrpci koje se vežu u mašnu. Šminka treba biti dovoljno dramatična, ali ublažena. Efekt koji se lako postiže crvenim ružem, a nijansu ruža izaberi sukladno tenu kože .

Envy-Room-vjencanice
Izvor slike: envyroom.com

Envy Room nudi preko 100 modela vjenčanica. Dakle, ponešto za svačiji ukus, a vjenčanice se šivaju po mjeri za svaku mladenku. Dok se cijene njihovih vjenčanica kreću od 7 000 kuna do 10 000 kuna.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se