5 kreativnih načina kako pitati prijateljice hoće li biti djeveruše

djeveruse-pitanje

Ti i tvoj dragi odredili ste datum vjenčanja pa ste se polako bacili na planiranje. Naravno, ništa bez pomoći vjenčanih kumova za koje smo sigurni da ste ih u tren oka odabrali.

No osim vjenčane kume koja ti je ujedno i najbolja prijateljica, u svoje vjenčanje želiš uključiti i ostale prijateljice. Želiš im dodijeliti posebne uloge na vjenčanju pa razmišljaš o tome kako ih pitati hoće li biti tvoje djeveruše?

Donosimo ti 5 načina koji ih zasigurno neće ostaviti ravnodušnima i nakon kojih će u trenutku izreći „da“! 😉

Strugalica – zašto ne?

Strugalica može biti vrlo zabavan način kako pitati svoje prijateljice hoće li biti tvoje djeveruše. Pozovi svaku zasebno ili sve zajedno na kavu ili čaj i u prigodnom trenutku podijeli koverte sa strugalicom i novčićem. Bit će zabavno gledati ih kako se vesele nakon što uoče pitanje.

Zajednička fotografija

Svi mi volimo fotografije jer nas podsjećaju na trenutke koje nam nešto znače. Zato sa zajedničkom fotografijom zaista ne možeš pogriješiti. To može biti fotografija tebe i svake prijateljice zasebno. Ili pak zajednička fotografija svih prijateljica koje će biti djeveruše ako se one međusobno poznaju i druže.

Ispod fotografije može stajati jednostavno pitanje „Hoćeš li biti moja djeveruša“?. A možeš dodati i nekoliko rečenica zašto si baš nju odabrala za svoju djeverušu. Priloži tome njenu omiljenu čokoladu, zapakiraj i poklon joj uruči na zajedničkoj kavi ili čaju.

Poigraj se kolačićima

A što kažeš na ideju da svakoj prijateljici poštom pošalješ kutiju s kolačima na kojima piše „Hoćeš li biti moja djeveruša?“. Uz to također možeš priložiti kratko pismo u kojoj ćeš objasniti zašto želiš baš nju za svoju djeverušu i koliko ti znači vaše prijateljstvo. Iznenađenje, ali i oduševljenje bit će ogromno. 😉

kolacici-djeveruse

Izvor fotografije: ift.tt

Svojim budućim djeverušama pošalji buket cvijeća

Tko kaže da samo muškarci trebaju slati bukete ženama?

Savjetujemo vam da svakoj prijateljici pošalješ buket omiljenog cvijeća i u njega staviš papirić s pitanjem hoće li biti tvoja djeveruša. Također, kratka poruka zašto ti je stalo do toga da baš ona prati tebe na vjenčanju uvijek je dobrodošla. 😊

Poklon kutije za djeveruše

Ako pak nisi za neobične geste, možeš svakoj od njih pripremiti poklon kutiju. Napuni je sitnicama koje vole i priloži papirić na kojem će pisati „Hoćeš li biti moja djeveruša?“. Jednostavan i simpatično, zar ne?

poklon-kutija-djeveruse

Izvor fotografije: etsy.com

I, da čujemo! Koji od ovih načina ti se najviše sviđa? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se