Mladenki iz Petrinje suprug priredio iznenađenje za pamćenje

vjencanje-petrinja

Nakon razornog potresa koji je nedavno zadesio središnju Hrvatsku, svjedoci smo brojnih emotivnih priča. Jedna od njih je i priča o romantičnim zarukama usred ruševina u Petrinji, no ona svakako nije jedina. Danas ćemo s tobom podijeliti još jednu sličnu ljubavnu priču.

Barbara Marijan-Oreški iz Petrinje udala se za svog odabranika, francuza Andréa Oursa. Iznenađenje koje joj je pripremio nije dirnuo samo Barbaru, već i njenu obitelj, ali i cijeli svijet. 😊

André dirnuo porukom „poslije kiše dolazi sunce“

Protekle subote, Barbara i André izrekli su svoje „sudbonosno da“. Vjenčanje se održalo u Francuskoj, daleko od njene obitelji i prijatelja. Ipak, taj će dan zauvijek pamtiti.

Naime, André koji ne razumije niti zna govoriti hrvatski, naučio je popularnu pjesmu „Ako te pitaju“ i uz pratnju ostalih uzvanika otpjevao na vjenčanju. I ne samo to. Nakon pjesme, pozdravio je obitelj iz Petrinje te dirnuo porukom „poslije kiše dolazi sunce“.

Ovo je sve što si možeš poželjeti, daleko od onih koje voliš, daleko od obitelji i prijatelja, i onda ovdje imaš one koji nisu ni svjesni koliko su zapravo moja obitelj. Ljepši dan nisam mogla poželjeti, a ovo iznenađenje je sve, ljudi moji, sve!! Hvala nije dovoljno. Jednostavno nije dovoljno, svi su bili moji danas, i svi su bili Hrvati, i pjevali su pjesmu koju i ne razumiju. Ja sam sretnica, poručila je Barbara uz snimku videa koji je objavila na svom Facebook profilu.

mladenka-petrinja

Izvor fotografije: Instagram profil kalypsojones

Barbarina obitelj nije prestala plakati

Nakon ove divne geste uslijedili su brojni videopozivi. Kako doznajemo, Barbarini roditelji su toliko plakali da ona više nije imala snage gledati njihova uplakana lica.

Iako još uvijek svi plaču od tuge za voljenim gradom, sada su barem plakali od radosti. Iako nisu fizički zajedno, Barbara i André u mislima su sa njima. U mislima i srcu nalazi se i Petrinja – „mali grad, velikog srca“.

Barbari i Andréu želimo puno ljubavi i sreće u braku te još mnogo divnih iznenađenja u životu. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se