KBIA: Personalizirane poklon kutije za razne prigode

Nedavno smo razgovarale s mladom studenticom poslovne ekonomije te kreatoricom ovih preslatkih poklon kutija.

Ivana nam je otkrila kako je njena ideja za izradom poklon kutija nastala posve spontano. Naime, nakon što ju je dečko zaprosio, da bi na kreativan način pitala najbolju prijateljicu za kumstvo, ova super ideja pala joj je na pamet! Tako je odlučila da će poklon kutije “sastavljati” sama i puniti ih raznim personaliziranim sitnicama. Na kraju, krajnji rezultat te reakcija publike, bili su i više nego odlični!
I dobra povratna informacija kako svoj hobby unovčiti.

Kod izrade poklon kutija pomaže joj i njen zaručnik, bez kojeg to sve ne bi bilo moguće.
No, krenimo otpočetka priče!

Tko najčešće naručuje poklon kutije i za koje prigode?

Najčešće naručuju budući mladenci za svoje kumove, iako u zadnje vrijeme sve češće prodajemo i rođendanske kutije i kutije za godišnjicu veze. Također, za Božić smo imali pravi “boom” s božićnim kutijama. Ono što je zanimljivo je to da su nam kupci isključivo žene. Čak i kada se naruči samo kutija za kuma, naruči ju žena.

Muškarci su izgleda ipak tradicionalni tip što se tiče poklona i preferiraju trgovine. Iako kutije najčešće šaljemo u Hrvatsku, ponosni smo što smo nekoliko poslali i u inozemstvo.

poklon-kutija
poklon-kutija

Kako izgleda jedna prosječna poklon kutija?

Ideja kutije je da dobijete razne sitnice uz šaljive upute za vjenčanje, rođendan i slično.

Primjerice, set za nokte – da ne poludiš ako ti pukne nokat, šminku – da budeš najljepša, rakiju – da nazdravimo za tvoj rođendan, remen – koji ti ide uz cipele… Tekst, naravno i prilagođavamo po željama.

Tako smo primjerice jednom cijelu kutiju preveli na čakavsko narječje .

kbia

Odlučuju li klijentice samostalno o sadržaju poklon kutije ili već imate definiran izgled i sadržaj poklon kutije, ovisno o tematici?

Kao i tekst, tako i sadržaj kutije prilagodimo željama kupaca.

U ponudi imamo i standardizirane kutije, ali smo uvijek spremni izaći u susret ako kupac neke proizvode ne želi ili želi kombinirati sadržaj iz više kutija.

kbia

Opišite proces izrade poklon kutije!

Najprije nabavimo proizvode, a u nabavku većinom idemo svake subote. Naljepnice već imamo spremne, ali budući da uvijek imamo neke izmjene gotovo svaki drugi dan smo u kopiraoni. Većinom se trudimo raditi kutiju za kutijom isti dan kad se naruče, ali zbog drugih obaveza smo si odredili rok dostave 7-10 dana.

Dva puta tjedno smo u pošti, tako da smo s tetama poštaricama na ti .
Iako se nekome čini kao jednostavna izrada, iziskuje puno vremena ukoliko vam to nije jedino što radite.
Tako često po nekoliko popodneva provedemo za stolom, ali nikada nam nije problem jer nas to ispunjava. I kad kažem nas, mislim na svog zaručnika bez čije pomoći to ne bi bilo moguće .

Koje su vaše najprodavanije poklon kutije

Najprodavanije su svakako “Will you hold my dress while I pee” kutija za kumu i “Sve ovo je njena ideja” kutija za kuma .

personalizirane-kutije

Planirate li uskoro uvesti kakav novi proizvod?

Naravno, kutije za valentinovo su već u pripremi!

Gdje naše čitateljice mogu vidjeti vaše poklon kutije i kako ih mogu naručiti?

Mogu ih vidjeti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu Poklon kutije Design by KBIA.
Također, istim putem ih mogu i naručiti.

Dragoj Ivani se zahvaljujemo na odvojenom vremenu jer znamo koliko joj je dragocjeno budući da studira, a i radi. Želimo joj još puno izrađenih kreativnih poklon kutija te uzbudljivo planiranje vlastitog vjenčanja!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se