Novi film o vjenčanju koji ćeš moći pogledati kada se ponovno otvore kina

film-vjencanje

Pandemija koronavirusa u velikoj je mjeri utjecala na naše živote. Zabranjena su vjenčanja, koncerti, zatvoreni ugostiteljski objekti, kazališta…

Zbog toga ti ne preostaje ništa drugo nego u toplini svog doma tražiti ideje za svoje vjenčanje ili planirati one dijelove koje je to moguće s obzirom na cjelokupnu situaciju. I, naravno, maštati o svom vjenčanju kao da se već dogodilo. 😉

Naravno, možeš i pogledati pokoji film o vjenčanju. Nama je za oko zapeo novi film po imenu „Dok nas smrt ne rastavi“ za koji ćeš se ipak morati malo strpjeti i pričekati da se ponovno otvore kina. No s obzirom na to o kakvom je filmu riječ, vjerujemo da ćeš s uzbuđenjem prva stajati u redu. 😊

„Dok nas vjenčanje ne rastavi“

Film „Dok nas vjenčanje ne rastavi“ je romantična komedija pa ćeš se za vrijeme gledanja samog filma raznježiti, ali i pomalo nasmijati.

dok-nas-vjencanje-ne-rastavi

No hajdemo vidjeti o čemu se u filmu radi.

Marina je organizatorica vjenčanja, ali svom poslu nije posvećena kao svaka romantična duša. Za ovaj se posao odlučila isključivo iz materijalnih razloga. Za razliku od većine svojih klijenata, ova 30-godišnjakinja živi život bez obaveza. Ipak, jedna noć promijenila je cijeli njen život. Naime, jedne noći u krevet joj se ušuljao playboy Carlos.

Za Marinu je to bila jedna afera više, a za Carlosa puki trenutak slabosti. A onda je Carlosova djevojka Alexia pronašla vizitku organizatorice vjenčanja među njegovim stvarima.

Kako bi se izvukao iz situacije, Carlos je obećao Alexii da će se vjenčati. No zaplet počinje tek kada Alexia otkrije kako će joj dan iz snova isplanirati prijateljica iz djetinjstva, koja se u međuvremenu do ušiju zaljubila u njenog muškarca!

U ovoj španjolskoj hit romantičnoj komediji sve je savršeno organizirano, osim mladenaca.

No nećemo ti otkriti baš sve! Ostavljamo te u neizvjesnosti kako bi potpuno uživala u filmu kada se kina otvore.

Mi ne možemo dočekati pogledati film, a ti? 😀

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se