Ima i toga! Poznati glumac oženio plastičnu lutku

vjencanje-plasticna-lutka

Vjerojatno si već čula za glumca i bodybuildera Yurija Tolochka. Naime, javnosti je poznat zbog pomalo neobične ljubavne priče. Yuri se zaljubio u plastičnu lutku po imenu Margo s kojom je, kako tvrdi, već nekoliko godina u vezi. Prošle godine, njih su se dvoje zaručili, a nedavno čak i vjenčali!

Vjenčanje je bilo odgođeno čak dva puta

Kako doznajemo, vjenčanje Yurija i Margo bilo je dva puta odgođeno. Prvi puta im je planove poremetila pandemija koronavirusa, a drugi puta je bilo odgođeno zbog napada na Yurija. Naime, Yuri je želio podržati prava transrodnih osoba pa se obukao kao žena. Prilikom napada slomljen mu je nos te je pretrpio potres mozga.

Vjenčanje Yurija i Margo bilo je prilično raskošno

Čini se kako ipak postoji treća sreća jer se Yuri konačno vjenčao s Margo. Sretnu vijest podijelio je odmah na društvenim mrežama. Fotografije i videa koje je objavio na svom Instagram profilu pokazuju kako je vjenčanje bilo prilično raskošno. Ceremonija i proslava vjenčanja odvijale su se kao da je Margo zaista osoba, a ne plastična lutka.

vjencanje-yuri-tolochko

Izvor fotografije: Instagram profil yurii_tolochko

plasticna-lutka-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil yurii_tolochko

Je li moguće vjenčanje s plastičnom lutkom?

Prema izvještajima lokalnih medija, Yuri i Margo zaista se mogu vjenčati. Jedini uvjet za vjenčanje u Kazahstanu je da se radi o muškarcu i ženi starijima od 18 godina.

Yuri se zapravo identificira kao panseksualac i kaže kako se može zaljubiti u lik, sliku, dušu ili samu osobu. Plastičnu lutku Margo tretira kao stvarnu ženu i tvrdi kako ju je upoznao u noćnom klubu. Zajedno idu na večere, u izlaske i na putovanja, kupaju se, vježbaju… Nedavno ju je čak odveo i na plastičnu operaciju kako bi imala više samopouzdanja.

Yuri tvrdi kako bi parovi trebali manje razgovarati, a više se povezivati. Također tvrdi i kako su Margo i on s vremenom shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi.

Što ti misliš o ovome braku? Slobodno nam piši u komentaru ispod članka. 😀

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil yurii_tolochko

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se