Za medeni mjesec iz snova, posjetite Bora Boru!

medeni-mjesec-bora-bora

Već smo vam pisale o medenom putovanju na Maldive, Bali, Sejšele i Arubu.

Sada je došao red na još jednu egzotičnu destinaciju – Bora Boru!

Skrivene uvale, predivne pješčane plaže i tirkizno more samo su neke od čarolija u kojima ćete uživati, odlučite li se za medeni mjesec na ovom otoku. 😊

Bora Bora – melem za oči

Bora Bora je otok smješten u samom srcu Tihog oceana. Sam otok je vulkanskog podrijetla – u njegovom središtu nalaze se ostaci nekadašnjeg vulkana u obliku dva vrha (Pahie i Otemanua) koja su prekrivena tropskom prašumom.

Cijeli otok pretvoren je u turističko odredište u kojem se nudi velik broj mogućnosti za boravak. Najpopularniji su bungalovi iznad vode koji su ujedno i zaštitni znak otoka. Tu su i razna odmarališta na plaži kao i mogućnost boravka na privatnim otocima.

bora-bora-bungalovi

Izvor: hautewithhillary.com

Jedan od najljepših hotela je Intercontinental Bora Bora Resort. Smješten je na pješčanoj plaži s pogledom na planinu Otemanu. Sastoji se od 80 luksuznih vila na moru, dva restorana, a sadrži i kapelicu za vjenčanja koja se nalazi iznad mora i ima stakleni pod.  

Uživajte u aktivnostima koje nudi Bora Bora

Osim kupanja, izležavanja na suncu i romantičnih šetnji uz zalazak sunca, na Bora Bori možete uživati u raznolikom izboru aktivnosti. Brojne agencije nude detaljnije istraživanje otoka i svetih hramova safari jeepom. Možete posjetiti i farmu bisera gdje će vas upoznati s tajnom polinezijskih crnih bisera, ali i pokazati umijeće oblikovanja nakita.

Na Bora Bori je vrlo popularno i ronjenje. Postoje instruktori koji organiziraju ronjenje, a za one malo hrabrije čak i hranjenje morskih pasa. Pješačenje do vrha izumrla vulkana ili pak njegov obilazak helikopterom? Bora Bora nudi i to!

Kada je najbolje posjetiti Bora Boru?

Temperatura zraka na Bora Bori tijekom cijele godine je između 25 i 30 stupnjeva, tako da nema lošeg vremena za posjet ovom otoku. Ipak, najbolje razdoblje je za vrijeme ljetnih mjeseci, od lipnja do rujna. Želite li izbjeći najveće gužve, tada izbjegavajte mjesec srpanj.

voznja-camcem-bora-bora

Izvor: awaylands.com

Želite li se okušati u ronjenju, najbolje vrijeme za posjetu Bora Bori je od lipnja do listopada. Zašto? Jer su tada temperaturne varijacije minimalne i to je najbolje za ronjenje.

Nadamo se da smo vas inspirirale za medeni mjesec na Bora Bori. Uživajte! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se