Lilly Allen se udala za zvijezdu serije „Stranger Things“

lily-allen-vjenčanje

Nedavno smo ti pisale o nesvakidašnjim zarukama pjevačice Lily Allen. No da te podsjetimo, u lipnju ove godine 35-godišnja je pjevačica objavila zaruke na svom Instagram profilu pozirajući potpuno gola i tako šokirala cijeli svijet.

S obzirom da je Lily poznata po nizu skandala, oni koji je redovito prate zasigurno nisu bili iznenađeni tim njenim potezom.

No ovog ponedjeljka, 7. rujna, Lilly i njen zaručnik David Harbour stali su pred oltar i zavjetovali se na vječnu ljubav. 😊

Lily je nosila vjenčanicu inspiriranu 60-ima

Britanska pjevačica i američki glumac svoje su sudbonosno „da“ izrekli u Graceland kapelici u Las Vegasu. Kako doznajemo, Lily je na ceremoniji vjenčanja koristila prezime bivšeg muža od kojeg se razvela još prije dvije godine.

Iako su krajem prošlog tjedna dobili dozvolu u Las Vegasu koja traje sljedećih godinu dana, nisu željeli dugo čekati pa su se odmah odlučili vjenčati. Ceremoniju vjenčanja održao je imitator Elvisa Presleya.

Lily je nosila Diorovu kreaciju inspiriranu 60-ima čija je cijena bila otprilike 25 tisuća kuna. Bila je to kratka bijela haljinica s crnim gumbićima i tankim remenom.

Frizuru je svezala u pundžu koju je dodatno ukrasila srednje dugim velom. Njen odabranik, ujedno i zvijezda Netlixove serije „Stranger Things“, nosio je klasično crno odijelo.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Zbog korone, vjenčanju su prisustvovale samo njene kćeri

Kao što smo već spomenule, Lily iza sebe ima propali brak sa Samom Cooperom s kojim ima i dvije kćeri Marnie Rose (7) i Ethel Mary (9). Upravo su one bile jedini svjedoci njihovog vjenčanja.

Zbog pandemije koronavirusa i epidemioloških mjera, broj ljudi bio je strogo ograničen. Ubrzo nakon ceremonije vjenčanja, novopečeni supružnici uputili su se zajedno s kćerima u obližnji fast food restoran i počastili se burgerima.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Lily Allen prije vjenčanja je uživala na Jadranu

Prije samog vjenčanja, Lily Allen je sa svojim sadašnjim suprugom i kćerima uživala na Jadranu. Posjetili su Dubrovnik, Lastovo, Mljet, NP Krka te Split.

Glazbenica se sa svojim kćerima igrala u dječjem parku u Skradinu tijekom koje je nosila kapu s crveno-bijelim kockicama.

Podsjetimo se, Lily i David svoju su vezu uvijek držali u tajnosti i nikad nisu objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ipak, Lily je ovog puta na svom Instagram profilu podijelila fotografije s vjenčanja, a na njihovim se licima jasno vidi neizmjerna sreća. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se