Pjevačica Lily Allen objavila zaruke pozirajući gola!

pjevacica-lily-allen-zaruke-gola

Zaruke nakon dva tjedna veze, otvoreni brakovi te brakovi koji traju svega 55 sati, samo su neke od neobičnih karakteristika koje često povezujemo sa slavnim i poznatim osobama.

I kada pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, vrlo brzo se opet dogodi neočekivana situacija zbog koje nekoliko trenutaka ostajemo u šoku.

Već smo više puta spomenule kako je svijet glamura prilično drugačiji od našeg malog svijeta. Još jedna potvrda tome je neobična objava zaruka popularne pjevačice Lily Allen.

Nesvakidašnja objava zaruka Lily Allen

Danas gotovo nijedne zaruke ne prođu bez objave na društvenim mrežama.

No, fotografija zaruka na Instagram profilu Lily Allen, 34- godišnje britanske pjevačice, ostavila je mnoge u šoku.

Naime, na fotografiji Lily pozira gotovo gola pred ogledalom u kupaoni. Pjevačica je rukama djelomično prekrila grudi, a intimne dijelove sakrila iza umivaonika.

U opisu fotografije stajala je rečenica: „Treba mi potvrda“, a njeni su je vjerni obožavatelji mahom obasipali komentarima podrške.

View this post on Instagram

Needs affirmation

A post shared by Likes Feedback. All The Time (@lilyallen) on

Bilo je nemoguće ne primijetiti dijamantni prsten

Budući da je pjevačica na fotografiji bila potpuno gola, bilo je nemoguće ne primijetiti ogroman dijamantni prsten na njenoj ruci.

Lily je trenutno u vezi s poznatim američkim glumcem, Davidom Harbourom, te se već jedno izvjesno vrijeme nagađalo kako su se zaručili. Lily nam je sada na ovaj neobičan način to željela i potvrditi.

Lily je poznata po nizu skandala zbog čega joj mnogi lijepe etikete, poput problematične britanske pjevačice.

Oni koji je redovito prate i upoznati su s njenim karakterom, njima zasigurno ovakva objava zaruka nije neobična. Vjerojatno je bila i očekivana.  

Možda će se sad uz svog 10 godina starijeg partnera smiriti i biti spremna na njihov zajednički život.

Podsjetimo se, Lily ima iza sebe propali brak sa Samom Cooperom koji je trajao oko pet godina. U nekoliko je navrata izjavila kako joj je slava uništila privatni život.

Moramo priznati da ovakvim objavama zaruka još nikad nismo svjedočile, ali i da smo pomalo iznenađene. 😀

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se