5 najpoznatijih domaćih dizajnera vjenčanica

Znamo koliko je pripadnicama nježnog spola važno zablistali u prelijepoj vjenčanici u kojoj će se osjećati ugodno i poletno tijekom cijelog dana. Poznato nam je i to da kada je riječ o kompletnom vjenčanom izgledu, većina mladenki neće štedjeti. Ipak je to dan kojeg će zauvijek pamtiti pa sve mora biti savršeno, ili barem većina toga.

Zasigurno jedna od najvažnijih stvari kojoj mladenke pridaju najviše pažnje, odabir je vjenčanice. Zato smo malo istražile domaće tržište u nadi da te podsjetimo koji su to najpoznatiji domaći dizajneri vjenčanica .

eNVy room

Iza ovog uspješnog brenda vjenčanica kriju se imena poznatih dizajnera. Dakle, eNVy room čine dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević koje mediji često oslovljavaju „kraljevima vjenčanica“. Da je to uistinu opravdano potvrđuju njihovi uistinu prekrasni te lepršavi modeli koji prate žensku figuru i time savršeno naglašavaju njihovu ženstvenost.

Dok pak detalji poput točkica, sitnog perja, bisera, šljokica, 3D aplikacija, svaki model čine jedinstvenim. Kako smo već pisale o njihovoj novoj kolekciji, nema druge osim da zaviriš u ovaj uistinu čaroban svijet vjenčanica.

pet-najpoznatijih-dizajnera-vjencanic
Izvor: envyroom.com

Boris Pavlin

Izraženi detalji, bogatstvo materijala, bogato izvezena čipka, besprijekoran ručni rad karakteristike su koje ovog dizajnera čine prepoznatljivim, a ujedno i jednim od najtraženijih u Hrvatskoj.

Uvjeri se i sama!

pet-najpoznatijih-dizajnera-vjencanica
Izvor: Boris Pavlin
Izvor: Boris Pavlin
pet-najpoznatijih-dizajnera-vjencanica
Izvor: Boris Pavlin

Ivan Alduk

Rekle bismo da konstantno pomiče granice jer nas svake sezone uspije ponovno oduševiti modernim, senzualnim te nadasve originalnim modelima. Tako je u svojoj najnovijoj kolekciji opet zaigrao na kartu iznenađenja te brojne djevojke umjesto savršenim modnim fotografijama počastio digitalnim ilustracijama. Baš u Alduk stilu.

ivan-alduk
Izvor: alduk.hr
vjencanice-ivan-alduk
Izvor: alduk.hr

Matija Vuica

Prilikom odabira svoje vjenčanice nikako ne smiješ zaboraviti na vjenčanice dizajnerice Matije Vuice. Ipak je ime ove dizajnerice najpoznatije kada je riječ o čarobnim, drugačijim te u punom smislu riječi raskošnim modelima vjenčanica.

matija-vuica-vjencanice
Izvor: matijavuica.com
Izvor: matijavuica.com

Što kažeš na ove prekrasne modele?

Diana Viljevac

Maštovite, graciozne te inovativne kreacije koje su u prvom redu namijenjene samopouzdanim te snažnim ženama opisuju vjenčanice Diane Viljevac. Kako je svaka haljina ove dizajnerice posebna na svoj način sigurne smo da ćeš pronaći onu koja će najbolje odgovarati kako tvojoj osobnosti tako i figuri tijela kao i zamišljenoj viziji tvoje idealne vjenčanice.

diana-viljevac
Izvor: dianaviljevac.com

Osim što su izdvojeni dizajneri poznati na našim prostorima, odabereš li njihove modele, moderan i trendi izgled zagarantiran je u svakom pogledu!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se