Bivši član britanskog benda One Direction potvrdio zaruke

zaruke-liam-payne

Liam Payne, javnosti poznat kao član popularne grupe One Direction, konačno je potvrdio zaruke s milijunašicom Mayom Henry.

Osim po glazbi, Liam je poznat i po svom turbulentnom ljubavnom životu. No, sudeći prema njegovim komentarima, ali i komentarima njegovih bližnjih, čini se da je Maya zaista „ona prava“.

Dijamantni prsten vrijedan 25 milijuna kuna

Nakon dvije godine veze, 27-godišnji glazbenik odlučio je kleknuti pred svoju šest godina mlađu djevojku. Dijamantni prsten vrijedan vrtoglavih 25 milijuna kuna sada krasi ruku mlade manekenke.

Zaručnički prsten na Mayi uočen je tek nedavno kada je s Liamom izašla na romantičnu večeru. Vijest o zarukama mnoge je iznenadila jer se zapravo nagađalo kako su njih dvoje prekinuli svoju vezu te da je pjevač već pronašao i novu djevojku. Ipak, čini se da su to bila samo nagađanja.

No budući da u javnosti nisu bili viđeni nekoliko mjeseci, već su se zajedno pojavili tek ovog ljeta, nagađanja su bila opravdana. Vjerujemo kako je i karantena bio jedan od razloga zašto se u javnosti nisu pojavljivali. Ovaj je par uživao u svojoj privatnosti i, čini se, još više učvrstio svoju vezu.

Liam iz prošle veze ima trogodišnjeg sina Beara

Prije nego što je prohodao s Mayom, Liam je bio u vezi s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole. Iz te se veze rodio i njihov sin Bear koji sada ima već 3 godine. Liam i Cheryl bili su u vezi nešto manje od 3 godine, no problemi su se javili neposredno nakon rođenja Beara.

liam-payne-cheryl-cole

Cheryl je već dugo željela postati majka, a nakon što joj se želja konačno ostvarila, pauzirala je svoju karijeru i posvetila se odgoju svog sina. Ipak, Liam nije imao iste planove, već je htio još uspješniju karijeru te putovati i tulumariti s prijateljima.

Tako je počeo propuštati važne događaje u životu svog sina, poput njegovog prvog rođendana. Ubrzo nakon što su potvrdili prekid, Liam je bio viđan u društvu brojnih ljepotica.

Zaruke s Mayom dogodile su se u vrijeme njegovog rođendana, ali i polaska njegova sina u vrtić. „Izgleda kako je to puno prvih puta za mene“, rekao je Liam.

Nadamo se da je Maya zaista „ona prava“ te da ćemo svjedočiti jednoj zaista divnoj ljubavnoj priči. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se