Raskošne maske za mladenke talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija

maske-mladenke

Zbog pandemije koronavirusa koji je zahvatila cijeli svijet, vjenčanja u 2020. godini promijenila su svoj dosadašnji izgled. Dezinfekcijska sredstva, maske za lice te održavanje socijalne distance, samo su neke od mjera kojih se svi moramo pridržavati.

Upravo je ova situacija inspirirala mnoge dizajnere širom svijeta da uz vjenčanice kreiraju i maske za lice koje će mladenkama služiti kao modni dodatak.

Jedan od njih je Giambattista Valli koji je u svojoj novoj kolekciji predstavio dosad neviđene i zaista raskošne maske za mladenke. 😊

Tko je zapravo Giambattista Valli?

Giambattista Valli je talijanski modni dizajner koji je 2005. godine pokrenuo svoj istoimeni brend sa sjedištem u Parizu.

Nakon što je dugi niz godina radio kod raznih svjetski poznatih dizajnera, poput Roberta Cappucija i Emanuela Ungara, odlučio je ostvariti svoj san i osnovati svoju modnu kuću.

Raskošni slojevi tila, pastelne boje i tetralni defilei samo su neki od detalja po kojima su njegove vjenčanice prepoznatljive diljem svijeta.

No Giambattista Valli ne dizajnira samo vjenčanice, već i cipele, torbice pa čak i nakit.

Maske za mladenke koje se usude biti drugačije

Ovaj je talijanski dizajner svoju najnoviju kolekciju vjenčanica upotpunio i maskama za lice. No njegove maske nimalo ne liče klasičnim medicinskim maskama.

Ove se maske sastoje od nekoliko slojeva tila koje prekrivaju gotovo cijelo lice. Uokviruju oči i daju sasvim novi izgled licu.

Maska za lice s potpisom Giambattiste Vallija može poslužiti kao zamjena za veo ili jednostavno kao modni dodatak po kojem ćeš zasigurno biti primijećena i zapamćena.

Raskošne maske za lice savršeno odgovaraju i njegovim raskošnim vjenčanicama. Dostupne su u tri boje: crvenoj, bijeloj i ružičastoj.

maske-lice-giambattista-valli

Izvor: giambattistavalli.com

maske-lice-vjencanje

Izvor: giambattistavalli.com

raskosne-maske-mladenke

Izvor: giambattistavalli.com

Zbog trenutne epidemiološke situacije predstavljanje kolekcija brojnih dizajnera već se mjesecima održava virtualnim putem pa se i ova održala na taj način.

Novu kolekciju vjenčanica kao i ostale njegove kreacije, možeš pogledati ovdje.

Ove su maske za mladenke jednostavno oduševile modni svijet.

Pa hoćeš li i ti na svom vjenčanju nositi sličnu chic masku za lice? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se