Savjeti za mladenke: 5 stvari koje ne bi smjela raditi pred svojim uzvanicima

savjeti-za-mladenke

Vjerujemo da i ti, kao i svaka druga mladenka, želiš ostaviti najbolji mogući dojam na svoje uzvanike. No zapamti, nije samo izgled taj koji će tvoji uzvanici pamtiti. Najviše od svega pamtit će te po ponašanju, kako prema njima tako i prema ostalim uzvanicima i sudionicima vjenčanja.

Kako se ne bi dovela u situaciju da te uzvanici pamte kao lošu mladenku, popisale smo ti nekoliko situacija koje nikako ne bi smjela raditi pred njima. 😊

Svađanje s partnerom pred uzvanicima izbjegni u širokom luku

Ono što ne bi smjela raditi na dan svog vjenčanja, a naročito ne pred svojim uzvanicima, je svađati se sa svojim partnerom. Ako i postoji situacija o kojoj trebate raspraviti, otiđite sa strane i riješite to sami.

Svađe nisu dobrodošle ni u kom trenutku, a posebice na dan vjenčanja. Mirno rješavanje problema, navika je koja se stječe za cijeli život.

svadanje-partner-vjencanje

Ni ružno ponašanje prema roditeljima ne dolazi u obzir!

Kako svađanje, tako ni ružno ponašanje nije poželjno, a posebice prema vlastitim roditeljima. Ma kakvi god bili, što god da radili, roditelji zaslužuju poštovanje bez obzira na sve.

Postoji li neugodna situacija između tebe i tvojih roditelja, pokušajte riješiti to nasamo i, naravno, u miru. Vjerujemo da ne želiš ostatak večeri gledati razočaravajuće poglede svojih uzvanika.

Svađe s bendom ili fotografom pred uzvanicima? Nije poželjno ni to

Vjerujemo da si već shvatila da bilo kakva svađa pred uzvanicima nije poželjna. Ni s partnerom, ni s roditeljima pa čak ni s bendom. Ako bend nije svirao pjesme koje ste se dogovorili, svađanje pred uzvanicima neće vratiti propuštene trenutke, već može naštetiti tebi i tvom ugledu.

Nisi li zadovoljna hranom ili pićem, zadrži to za sebe

Žaliti se na svadbeni meni pred uzvanicima nema apsolutno nikakvog smisla. Nitko ne želi vidjeti ni čuti nezadovoljnu mladenku na dan vjenčanja. Ako i nešto nije u redu s hranom ili pićem, ljubazno to riješi s osobljem. Ništa jednostavnije, zar ne? 😊

savjeti-za-mladenke-hrana

Vrijeđanje obitelji tvog partnera – ne, ne i ne!

Zamisli da netko od obitelji partnera čuje tvoje ružne riječi na dan vjenčanja. To ne samo da će narušiti vaše odnose tog dana, već može i trajno narušiti vaše odnose u budućnosti. A vjerujemo kako to sigurno ne bi željela.

Ne odgovara li ti partnerova obitelj, ne trebaš se družiti sa njima, ali pogrdne komentare zadrži za sebe.

Sad kad znaš što ne bi smjela raditi na svom vjenčanju pred uzvanicima, idi i zablistaj kako izvana tako i iznutra! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se