6 savjeta kako isplanirati vjenčanje poput holivudske zvijezde

Svaka se mladenka na dan svog vjenčanja zaslužuje osjećati poput zvijezde. Ipak je to dan kojeg će zauvijek pamtiti, zato je važno isplanirati ama baš svaki detalj. 

Iako većina mladenaca može samo sanjati o luksuznim proslavama kakve obično priređuju poznati parovi, svakako se možeš poslužiti njihovim idejama koje će tvoju proslavu podići na višu razinu .

Netradicionalna vjenčanica

Mora li vjenčanica uvijek biti u nijansama bijele? 

Naravno da ne!

Vjenčanice u boji vrlo su popularne među mladenkama koje se usuđuju i žele biti različite. Zato te i pitamo zašto ne bi razmislila o ženstvenoj i nježnoj plavoj vjenčanici?

Ili umjesto jedne haljine, za svoje vjenčanje, odabrala dvije? Primjerice, bijelu haljinu u kojoj ćeš izreći sudbonosno “da” i kratku modernu haljinicu u kojoj ćeš nesmetano plesati cijelu noć. 

Svadbeni jelovnik – samo organski, molim!

Kako u današnje vrijeme sve više ljudi vodi brigu o podrijetlu hrane koju jede, tako i više cijene lokalne, sezonske te organski uzgojene namirnice. Ako ih i ti odlučiš uvrstiti u svadbeni jelovnik, prije nego što doneseš konačnu odluku, raspitaj se gdje restoran koji si odabrala nabavlja svoje namirnice.

Free photo close up of box with vegetables in hands of mature man
Izvor fotografije: Freepik.com

Destinacijska vjenčanja – intimna i posebna

Destinacijska vjenčanja podrazumijevaju to da s uzvanicima vašeg vjenčanja otputuješ na neku atraktivnu lokaciju na kojoj će proslava trajati nekoliko dana. 

Budući da takva vjenčanja zahtijevaju veći budžet, normalno je da se na njima nalazi nešto manji broj gostiju. 

Ako i ti i dragi sanjate o nešto intimnijem vjenčanju izvan mjesta stanovanja, diljem Lijepe Naše možete pronaći romantične i slikovite gradove savršene za destinacijska vjenčanja. 

Nedostaje pak li ti inspiracije za lokaciju izvan Hrvatske, zaviri u naš popis od top 5 lokacija za vjenčanje u inozemstvu.

Najvažniji faktor za dobru zabavu na vjenčanju – glazba!

Zvjezdani budžet podrazumijeva i raskošniji pristup odabiru glazbe tako da poznati parovi vole kombinirati muziku uživo, bend ili ponekad čitavi orkestar.

Ono što ti možeš isplanirati za vlastito vjenčanje i pritom ne preopteretiti budžet jest  umjesto klasičnih orgulja tijekom obreda odabrati neki drugi instrument ili čak duo.

Mi ti preporučujemo da glazbu prije svega odabereš prema vlastitom ukusu i ukusu tvog dragog. No vodi se i time da bude raznolika.

Free photo newlyweds dancing at their wedding
Izvor fotografije: Freepik.com

Kreativne svadbene torte i kolači

Znaš i sama koliko je važan odabir svadbene torte, zato imaj na umu da kreativnost u planiranju vjenčanja možeš izraziti i ponudom drugih slastica. Pritom te ohrabrujemo da na vjenčanju ponudiš i neke neočekivane slastice koje svi vole. Primjerice, donut sa šarenom glazurom izgledat će božanstveno, a da ne pričamo tek o njegovom primamljivom okusu. 

Blueberry Baked Donuts
Izvor: aclassictwist.co

Cvjetne dekoracije u sali za vjenčanje

Jedan od aktualnih trendova među slavnima jest odabrati jednu boju, a potom različito cvijeće te boje aranžirati u bukete ili dekoraciju za stol. Na primjer, jednu vazu možeš napuniti s bijelim tulipanima, drugu s bijelim ružama, treću pak s bijelim orhidejama.

Sigurne smo da će ove ideje unijeti dašak holivudskog glamura u tvoje vjenčanje!

Javi nam u komentarima koju od spomenutih ideja ćeš isprobati na svom vjenčanju?
Izvor naslovne fotografije: Canva.com