Top 5 lokacija za vjenčanje u inozemstvu

Top 5 lokacija za vjenčanje u inozemstvu

Vjenčanja u inozemstvu su izvrstan izbor ukoliko ti i budući suprug želite pobjeći od svih ili organizirati intimno vjenčanje sa svega nekoliko vama bliskih ljudi. Sigurna si da se želiš udati u inozemstvu i da si za dobru lokaciju spremna odvojiti malo više novaca? Odlično, čtaj dalje . Osobito ako još ne znaš kakvo točno vjenčanje želiš.

Kako bismo ti pomogli riješiti tvoju dilemu, donosimo ti top 5 lokacija za vjenčanje u inozemstvu.

Vjenčanja na plaži

Izvor fotografije: Freepik.com

Lanzerote je španjolski otok i treći najveći otok Kanarskog otočja i rezervatom biosfere.

Popularan je zbog svojih prekrasnih zlatnih pješčanih plaža, prekrasnog zeleno plavog mora i vruće i suhe klime. Zbog spomenutih ljepota nazivaju ga Otok vječnog proljeća.

Zimska vjenčanja

Otok Sveta Lucija doseže svoju kulminaciju zimi. Savršen je za vjenčanja u zimskim mjesecima, ukoliko želite pobjeći od studeni naših krajeva. Sveta Lucija popularna je zbog lepršavih palmi, lisnatih prašuma, plaža s bijelim pijeskom i prekrasnog plavog mora.

Ako želiš doživjeti pravu zimsku bajku, Island, točnije Plava Laguna će biti savršen izbor.
Mladence najviše privlači kontrast između vulkanskih stijena i plave vode. Sama laguna prepuna je minerala i ljepota polarnog svijetla. Ako se pak odlučiš otići u Vik, crne pješćane plaže između uzvišenih klifova i Norverškog mora, omogućit će ti pravi Vikinški doživljaj.

Možeš se odlučiti i za slapove Seljalandsfoss koji su okruženi selom i ulijevaju se u prekrasan bazen.

Luskuzno vjenčanje

Za luksuzno vjenčanje nećeš morati otići daleko.

Dovoljno je da skokneš do romantične Italije koja je zbog svoje povijesti i svih vrsta umjetnosti, od književnosti do arhitekture, jedan od najpopularnijih odabira kod mladenaca. Najpopularniji izbori je Venecija zbog svoje povijesti i prekrasnog Grand Canala. Tu je još i Sorrento koji gleda točno na Napuljski zaljev i skriveni dragulj Amalfijska obala.

Religiozna vjenčanja

Suprotno vjerovanjima, vjenčanja u inozemstvu mogu biti jednako tradicionalna kao i vjenčanja u Hrvatskoj.

Ukoliko ste ti i dragi kršteni, možete se vjenčati u rimo – katoličkoj crkvi. Ona vam omogućuje da umjesto odaberete Lijepe naše izaberete, na primjer, podcijenjeni Cipar.

Legenda kaže da je bog ljubavi, Amor, rođen upravo tamo. Stoga, mislimo da nema boljeg mjesta na kojem biste se mogli zakleti na vječnu ljubav i vjernost.

Možete se i vjenčati na jahti dok lagano plovite Mediteranom.
Vjetar će vam lagano mrsiti kosu, a valovi će vam biti glazba dok izgovarate svoje zavjete.

Jedinstvena vjenčanja

Želiš vjenčanje za pamćenje? Vjenčanje bez granica? Go with Vegas!
Las Vegas je grad u kojem se ljudi zabavljaju od 0 do 24 i imat ćeš osjećaj da cijeli grad slavi s tobom .

U Las Vegasu je velik broj luksuznih hotela u kojima možete organizirati ceremoniju, uključujući Bellagio. Ne zaboravite se slikati kod fontana ispred hotela! Za one koji traže uzbuđenje, može se organizirati ceremonija u obližnjem Grand Canyonu.

A i Elvis vas može vjenčati, tj. barem njegov imitator.

Izvor naslovne fotografije: Canva