Znaš li koji su slavni parovi najkraće izdržali u braku?

Znaš li koji su slavni parovi najkraće izdržali u braku?

Biti holivudska zvijezda i nije baš lako, posebice kada je riječ o njihovom ljubavnom životu koji je pod povećalom javnosti.

Iako postoje i poznati parovi koji nam vraćaju vjeru u vječnu ljubav, u ovom ćemo se članku posvetiti onim brakovima koji nisu bili baš toliko sretni.

Tko je koga ostavio slomljena srca, tko se počeo svađati odmah nakon izricanja vječne ljubavi, a koga su ponijela svjetla Las Vegasa, saznat ćeš u našem popisu od 7 najkraćih brakova iz svijeta slavnih.

Ako već glavni likovi nisu, želimo da ti nešto naučiš iz njihovih priča .

Miley Cyrus i Liam Hemsworth – razvod nakon 8 mjeseci

Iako njihov brak nije najkraći, započet ćemo s najsvježijim brzinskim razvodom o kojem bruje mediji.

Veza koja je započela kao tinejdžerska ljubav i tijekom 10 godina doživljavala svoje uspone i padove koje veze u dvadesetima donose, ipak je okrunjena brakom početkom ove godine.

Nažalost, izgleda da Miley i Liam još nisu bili spremni skrasiti se jer samo 8 mjeseci kasnije, na Instagramu smo mogli pratiti kako Miley uživa u ljetnoj romansi s Kaitlynn Carter. I to samo nekoliko dana nakon što je potvrdila glasine o razvodu.

slavno-vjencanje
Izvor fotografije: insider.com

Drew Barrymore i Jeremy Thomas – razvod nakon mjesec dana

Kada je imala 19 godina udala se za vlasnika bara Jeremyja kojeg je poznavala samo 6 tjedana. Drew, koja je inače bila poznata po burnom odrastanju pod holivudskim svjetlima, razvela se samo nakon 39 dana.

slavno-vjencanje
Izvor fotografije: elle.com

Sinead O’Connor i Barry Herridge – razvod nakon 16 dana braka

Četvrti brak irske pjevačice trajao je samo 16 dana! No nekoliko dana nakon razvoda par je ponovo objavio da su zajedno .

Cher i Gregg Allman – razvod nakon 9 dana

Sudbonosno “da” izrekli su u Las Vegasu 1975. godine. No deveti dan nakon vjenčanja, glazbena diva uviđa da njen odabranik ima problem s ovisnošću i rastaje se od njega. Gregg se u sljedećih mjesec dana očistio od alkohola i uspio nagovoriti Cher da mu se vrati te su u drugom pokušaju veze, koja je također završila, dobili i sina.

najkraci-brakovi-slavnih
Izvor fotografije: ew.com

Carmen Electra i Dennis Rodman – taj nesretni 9. dan braka

Još jedna nesretna priča potječe iz Las Vegasa. U ovom slučaju je barem obojica supružnika priznala da su se tu večer malo zanijeli i nisu bili potpuno prisebni kada su izrekli jedno drugom – „Uzimam!“

Nicolas Cage i Erika Koike – razvod nakon 4 dana

Iako se pisalo da su bili u vezi gotovo godinu dana prije vjenčanja, samo četiri dana nakon izricanja sudbonosnog “da” posvađali su se i odlučili da ipak nisu jedno za drugo. 

najkraci-brakovi-slavnih
Izvor fotografije: weddingchannelafrica.com

Britney Spears i Jason Alexander – rekordni razvod nakon 55 sati

Jedan od prvih u nizu skandala kojim nas je Britney odlučila šokirati 2004. godine bilo je njeno vjenčanje u Las Vegasu s prijateljem iz djetinjstva Jasonom Alexanderom. Očito su malo pretjerali s tulumarenjem u gradu poroka, obzirom da je brak samo 55 sati nakon sklapanja poništen.

Za kraj, odlučiš li se i ti vjenčati u Las Vegasu nikako nemoj donositi tu odluku nakon cjelodnevnog tulumarenja. Ako pak ti se on i sljedećeg jutra uz mamurno ispijanje kave i dalje čini kao čovjek tvog života, mislimo da je to to i navijamo za vas!

slavni-brakovi
Izvor fotografije: usmagazine.com

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se