Čarobna zimska vjenčanja

Mnoge mlade izbjegavaju zimska vjenčanja i biraju isključivo ljetne mjesece za taj poseban dan. Gledajući s jedne strane, možda su ljetna vjenčanja nešto jednostavnija jer tada ne moraš brinuti o tome kakvu ćeš bundicu staviti na sebe te hoćeš li pokisnuti ili se poskliznuti na ledu. No s druge strane, zimska su vjenčanja uistinu čarobna i filmska!

Ne vjeruješ nam? 

Ostani i dalje s nama jer otkrivamo prednosti čarobnih zimskih vjenčanja .

Možeš izgledati elegantnije no ikada

Iako razbijaš glavu čime se ogrnuti kako se ne bi smrzla, hladnoća ti nikako ne bi trebala predstavljati problem. Već smo pisale da za zimska vjenčanja možeš odabrati prekrasnu bundicu ili elegantno krzno, stoga škicni kako bi si malčice olakšala odabir. Uz ovaj zimski ugođaj, vjenčane će fotografije izgledati nestvarno.  

Odabir mjesta

Možda možeš pronaći zatvorenu i grijanu terasu s predivnim pogledom na zimski omotač. Takav ugođaj budi mir u ljudima, zato vjerujemo da će se uzvanicima vjenčanja i više nego svidjeti ova ideja. Također, jedan kutak možeš dekorirati i odvojiti te u tom dijelu posluživati kuhano vino. Poseban miris vina i cimeta zasigurno će još dugo podsjećati na ove lijepe svadbene trenutke.

zimska-vjencanja
Izvor: toledoweddingguide.com

Dekoracija interijera

Na zimskom se vjenčanju zaista možeš poigrati i pokazati svoju kreativnost. Tako će dodaci poput lampica, iglica, grančica bora ili češera stvoriti poseban zimski ugođaj, a ukrasi poput zvijezda, visokih svijećnjaka ili drva ispod tanjura stvoriti elegantnu notu. 

Odaberi zimski meni

U svoj meni možeš uvrstiti hranu koja se inače poslužuje zimi. Primjerice, uz običnu juhu možeš odabrati i juhu od bundeve. Osim kuhanog vina kojeg smo već spomenule, vruća čokolada i čaj bit će pun pogodak! Također, možeš poslužiti kolačiće poput zvjezdica i različitih drugih oblika koje pravimo u zimskim danima.

Zimski vjenčani buket

Buket u kombinaciji zeleno-crvenog cvijeća razbit će monotoniju bijele boje i naglasiti tvoj kompletni vjenčani look. 

zimska-vjencanja
Izvor: weddingideasmag.com

Taj čaroban snijeg

Znamo da ga mnoge pripadnice nježnog spola ne vole zbog kaosa koji može napraviti, ali snijeg uz predivnu zimsku dekoraciju može izgledati čarobno. Da ne govorimo o predivnim fotografijama na snijegu koje su još jedna prednost zimskog vjenčanja .

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se