Bundice na vjenčanju – koje modele smo odabrale za tebe i gdje ih možeš pronaći!

bundica-za-vjencanje

Ako se udaješ u hladnim zimskim danima morat ćeš odabrati komade odjeće koji će te dobro zagrijati, a opet koji će zračiti ženstvenošću, glamurom i seksepilom.

Bundice su idealan odabir za tebe!

Tako ugodne, mekane i lagane, a još k tome luksuzne i ekološki prihvatljive.

Pomoći će ti da sa stilom preživiš najbajkovitiji dan u tvom životu.

Osim što će te toplo ugrijati, omogućit će ti da budeš u centru pozornosti, odnosno da budeš glavna glumica tog najsretnijeg dana tvog života.

Bundice od umjetnog krzna

Bundice od umjetnog krzna pristupačnije su cijene od onih pravih, što je još jedan dodatan razlog (osim ekološkog i humanog) zašto bi ju trebala odabrati za svoje zimsko vjenčanje.

Naime, umjetno krzno izrađeno je na tkanini koja je prvenstveno pletivno, što zapravo bundicu čini neizmjerno laganom i udobnom za nošenje.

Osim što nikad ne izlazi iz mode, ide na sve vjenčane lookove. Tako ćeš na svom vjenčanju izgledati  elegantno, otmjeno i jednostavno.

Zasigurno najtraženije bundice su tzv. „teddy“ bundice koje su izrađene od tkanine koja podsjeća na popularne plišane medvjediće, a koja će ti pomoći da izgledaš dovoljno razigrano i mladenački.

Istražile smo online ponudu i za sve Princeze koje se udaju u ovom razdoblju odabrale smo najtoplije, najljepše i najpoželjnije bundice u kojima ćeš zablistati na svom vjenčanju dok si rekla keks.

Modela je mnogo, tako da će se ponešto pronaći za svačiji ukus!

Nadamo se da smo ti olakšale odabir svadbene bundice kojom ćeš se zaogrnuti na svom vjenčanju!

Izvor naslovne fotografije: Canva