Krzno na vjenčanju

Udaješ li se u zimskim danima, sigurne smo da je većina tvog outfita, ako ne i kompletna kombinacija, spremna za taj najsretniji dan u životu! Osim savršene vjenčanice i cipela, mislimo i na besprijekornu frizuru i šminku koja će samo dodatno naglasiti tvoj princeza look. 

Budući da se radi o hladnijem razdoblju u godini, pitamo se jesi li razmišljala i o tome čime ćeš se zaogrnuti prilikom vjenčanog fotografiranja ili tijekom izlaska iz crkve? 

U slučaju da si zaboravila na ovu sitnicu, još ju stigneš nabaviti! 

S obzirom na to da kaputi i jakne nisu toliko praktični u ovom slučaju i modno ih je teško uskladiti s vjenčanicom, mi ti savjetujemo odabrati krzno. 

Kakvo krzno odabrati?

Umjetno će krzno na tvom vjenčanju u svakom pogledu ostaviti dojam otmjenosti, elegancije i ženstvenosti, u to ne sumnjaj.

Kako danas postoje različiti oblici krzna, možeš odabrati upravo onaj oblik koji će savršeno pristajati modelu tvoje vjenčanice. Tako da razmisli o modelu kojeg možeš samo prebaciti preko ramena, odnosno onom koji prekriva samo gornji dio tijela. Takvi se modeli krzna obično kopčaju ili vežu sprijeda. 

krzno-na-vjencanju
Izvor: inspiredbythis.com

Druga opcija o kojoj isto vrijedi razmisliti jest krznena bundica koja može biti ravna ili lagano naborana.

krzno-na-vjencanju
Izvor: etsy.com

U svakom slučaju, koji god model odabrala, svaki će dati posebnu notu profinjenosti. 

Krzno u boji

Kada je riječ o boji krzna, nije nužno da ono bude bijele boje, već se slobodno poigraj s nijansama ružičaste, smeđe, žute i bež boje. Time ćeš samo istaknuti mladost i poletnost u ovim sivim danima. Stoga se ne boj razbiti monotoniju bijele boje!

zimsko-vjencanje
Izvor: luxuryvintagegirl.com

Krzno bijele boje 

U slučaju da se ipak odlučiš za krzno bijele boje, razmisli o crvenom ružu i buketu s izraženim bojama kako sve zajedno ne bi palo u monotoniju bijele boje. Krzno će se svojim izgledom savršeno uklopiti u snježnu idilu čime su zagarantirane i predivne fotografije tebe i tvog dragog na taj poseban dan. 

krzno-na-vjencanju
Izvor: etsy.com

Znamo da ćeš, odabravši krzno na tvom vjenčanju, izgledati senzacionalno!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se