Novi trend: Fotografiranje zaruka!

fotografiranje-zaruka

Bez obzira bile one intimne, pred hrpom ljudi, u njegovoj sobi koju je pretvorio u pravu pravcatu romantičnu oazu ili pak na nekom dalekom putovanju, muškarci znaju da su zaruke poseban trenutak za svaku ženu. 

Zato im pridaju sve više pažnje i pomno ih planiraju, čak i do onih najsitnijih detalja. Primjerice, pažljivo odabiru lokaciju na kojoj će pokleknuti, kupuju prekrasan dijamant, a misle i na predivne fotke koje će ovjekovječiti taj poseban trenutak. 

Možda već slutiš da je upravo fotografiranje zaruka postao novi trend o kojem ti želimo ispričati nešto više 😉.

Skrivena kamera u trenutku čarobne prosidbe

Kako bi zabilježili iznenađeno lice svoje odabranice, muškarci obično unajme profesionalnog fotografa ili čak angažiraju dronove kako bi snimili cjelokupni scenarij. Ako pak su zaruke u intimnijem krugu, fotografiranje prepuštaju nekome od prijatelja ili bližnjih. 

Kako god bilo, u svakom je slučaju lijepo zabilježiti i kasnije se prisjećati tog romantičnog prikaza od kojeg naviru suze na oči tek jednim pogledom na fotografije. 

Stavi se samo u vlastite cipele i zamisli da ćeš sve te predivne fotke jednoga dana moći pokazati i svojoj djeci ili čak unucima. 

Genijalno, zar ne?

Rekviziti su itekako poželjni 

Zaručničke fotke možete i malo začiniti! Primjerice, bilo bi genijalno da tvoj odabranik nabavi ploču na kojoj će ispisati “Hoćeš li se udati za mene?” te da se u trenutku tvojeg čitanja spusti na koljeno i izvadi malu kutijicu s prstenom.

Kako romantično! 

Ne samo što će detaljno isplaniranom prosidbom tvoj dragi izraziti svoju ljubav, kreativnost, trud i pažnju, zarukama će dati posebniju notu i uzdići ih na jedan viši nivo. 

Iskopale smo zato nekoliko takvih neočekivanih trenutaka koji će svaku damu ostaviti bez daha.

Fotografiranje zaruka za tvoju inspiraciju 

fotografiranje-zaruka
Izvor: howtheyasked.com
fotografiranje-zaruka
Izvor: cinderandco.com
fotografiranje-zaruka
Izvor: weddinginclude.com
zaruke
Izvor: weddinginclude.com
zaruke
Izvor: dirtybootsandmessyhair.com

Nas su rastopile, no vjerujemo da i tebe 😍.