NAJAVA: Ovog vikenda ne propusti Sajam vjenčanja u Opatiji!

najava-sajam-vjencanja-opatija

Sajam vjenčanja u Opatiji i dvadesetu godinu zaredom s ponosom otvara svoja vrata svim budućim mladencima, profesionalcima i zaljubljenicima u svijet vjenčanja.

Održat će se 23. i 24. studenog u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a posjetiti ga možeš u subotu od 10 do 20 sati i nedjelju od 10 do 19 sati.

Opatija: Jedna od najromantičnijih destinacija u Europi

Ova romantična destinacija svojom bogatom poviješću i prekrasnom arhitekturom bez sumnje budi nostalgična sjećanja. Ma kako i ne bi, kada Opatija broji sve one čarobne šetnice uz more, brojne vile i staze u parku koje čuvaju tajne te obećanja brojnih mladenaca koji su svoje zavjete predali jedno drugom u ovom divnom okruženju .

sajam-vjencanja-opatija

Opatija kao grad elegantne turističke destinacije glasi za jedan od najromantičnijih gradova u Europi, a i ove godine organizira Sajam vjenčanja.

Sajam vjenčanja u Opatiji

Na istoimenom će događaju brojni izlagači pokazati ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Tako će ova manifestacija biti začinjena edukativnim radionicama, degustacijama te atraktivnim sajamskim popustima uz koje, kao buduća mladenka, možeš znatno uštedjeti.

Uz zanimljive radionice i degustacije, očekuju te i modne revije koje organizira agencija Art Moment iz Pule. Kao i pregršt dobrih ideja i naravno pozitivne energije.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja je Sonja Kovač, dok pak je suorganizator tvrtka Noi Due. Dakle, jedna od najboljih agencija za organizaciju vjenčanja na području Lijepe Naše.

Ono što svakako valja naglasiti jest to da će Sajam vjenčanja u Opatiji podržati nacionalni projekt “Želimo vježbati vid”. Kojim se želi podići svijest o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

Ulaz na sajam je besplatan, zato ga svakako uvrsti u svoj planer!

Fotografije preuzete s: story.hr